Lovecká sezóna #2 – Tipy na netradiční podzimní rande

Share

Všichni víme, že třetí rande znamená ve většině případů sex! Když se ale na první schůzce vytáhneš, můžeš se vytouženého zásunu dočkat už na randeti druhém!

Přinášíme tipy na netradiční podzimní rande, které ti poslouží jako vstupenka do jejích kalhotek!

Nezvi jí do kina, ukaž, že nejsi stejný suchar jako ten před tebou. Na podzim se dá dělat tolik jiných věcí, které jsou zábavnější a tebe představí jako nápaditého kluka, se kterým by to mohla zkusit…

Pouštějte spolu draka

Jasně, víme, že ti není pět, ale pouštět draka můžeš i tak. Oba se u toho fakt pobavíte a dojde i na první dotyky, během kterých se budete snažit udržet napínající lanko. Můžeš se také postavit do role sexy učitele (tedy pokud pouštět draka umíš:)).

Náklady – Nákup draka cca 200 stovky za tu originální zábavu a kopec legrace stojí!

Využij podzimní pošmourno

Venku je zima, fouká vítr, všude mlha. Že by si psa ven nevyhnal? Pozvi ji na procházku. Tím, že se bude snažit být sexy, vezme si jen ty tenoučké mini šatky, a tím pádem jí bude pekelná kosa. Plus pro tebe, budeš jí moc nabídnout svou teplou bundu, nebo lépe rovnou náruč.

A to mlhavo? Jedině ku prospěchu, staré babky vás skoro neuvidí a nebudou tak pořvávat, ať si jdete ty úchylárny provozovat jinam.

Náklady – Pytlík čaje a lžička medu (předpokládáme, že ji pak pozveš k sobě domů, aby se “zahřála“).

Žhavý Halloween

Pokud pořádáš párty doma, pozvi ji o něco dříve a pusťte se spolu do vydlabávání dýně. Opět si u toho užijete skvělou zábavu a lépe se poznáte, pokecáte atd.

V případě, že jdeš na akci jinam, ber ji s sebou, určitě si po vzoru amerických “teenek“ vezme sakra žhavý převlek, který víc ukáže než zakryje a ty zjistíš, zda má vůbec cenu se snažit.

Náklady – V případě párty doma i venku se připrav na vyšší výdaje (pití, jídlo atd.).

Vyrazte na slavnosti

Na podzim probíhá snad nejvíc sešlostí a slavností, využij k získání cenných bodů ochutnávku dýní, pivní/vinnou slavnost, zamykání hradů apod.

Náklady – No nějaké budou, co se dá dělat. Ale zážitek určitě lepší než v kině. 

Užijte si to v přírodě

Vyválet se v listí, sbírat kaštany a nakrmit jimi třeba ovce za plotem, udělat si piknik na louce… co chceš víc?

Dej nám do komentů dole vědět, jak tvé originální rande dopadlo! Třeba se zadaří a ulovíš rovnou dvě kočky najednou!

Read more

Local News