Lesbičky, krásná podívaná nebo nevěra?

Share

Psycholog Zikmund Freud kdysi prohlásil, že všichni lidé mají být bisexuální, protože člověk má schopností užívat si všechny druhy potěšení.

Dnešní ženy této myšlence zřejmě propadly. Vyzkoušet sex se ženou však hned neznamená, že dotyčné jsou lesby. Více jak 40% žen v České republice občas zatouží po lesbickém sexu a každá desátá ho již vyzkoušela.

Co je k tomu však motivuje?

  • Touha po zvědavosti je opravdu silná. Ženy chtějí vyzkoušet něco dosud nepoznaného a prozkoumat tím více ženské tělo. Druhou osobou je v mnoha případech nejlepší kamarádka, protože je nejčastěji láká sex jen s jednou konkrétní osobou.
  • Mateřská láska mohla způsobit sklony k poznání lesbického sexu. Hlazení po tváři a těle se malé holčičce moc líbilo a nyní to vnímá jako něco příjemného a běžného.
  • Pánové, mějte se na pozoru. Pokud se s vámi žena v posteli nudí a neuspokojujete ji, je pravděpodobné, že zaleze do peřin se stejným pohlavím a ne s vámi. Ženy touží po něze, na čemž si potrpí více než muži. I to může být důvodem.
  • Připadá vám její kamarádka „divná“ a nesympatická? Vadí vám na ní něco, byl byste radši, kdyby se s ní vaše drahá polovička nebavila? V mnoha případech jde o to, že vaše žena podlehne nátlaku kamarádky a nechá se zasvětit.
  • Na nácvik líbání je kamarádka velmi užitečná. Myslím, že i vy jste radši, když žena ovládá aspoň lekce líbání a nemusíte si pak utírat sliny kapesníkem.
  • Avšak může stát, že je to baví a oddávají se choutkám často a radši než s mužem. Neznamená to však hned, že je bisexuální či dokonce lesba. Žena totiž přesně ví, jakých míst se má dotýkat, aby byla spokojená.

Nastalo století lesbického sexu a je otázkou, zdali muž bude toto pokládat za nevěru, nebo se rád podívá.

Read more

Local News