Lesbičky a porno: co všechno je jinak?

Share

Taky ve vaší sbírce zabírají čestné místo péčka, kde si to navzájem rozdávají dvě (nebo klidně čtyři) sexy kočičky? Jestli vás to, co spolu dělají, rajcuje až k nesnesení, tak  radši dál nečtěte. Se skutečným životem lesbiček totiž příliš společného nemají.

Když je ONA zároveň ON

Tradiční rozdělení mužských a ženských rolí je ve filmu patrné i zde. Jedna ze sexy krásek totiž vždy přebírá vůdčí roli, ukazuje, co by se jí líbilo, poroučí a třeba i trestá, v závislosti na tom, jak tvrdá měla show pro diváky zrovna být.

Skutečnost však tak radikální není. Naprostá většina lesbických vztahů funguje na principu rovnosti. Ani jedna z nich nemusí „být tatínkem.“ Vlezou si do postele, kdy obě chtějí, chvíli je nahoře jedna, potom druhá… Ale to by asi byla pro diváky nuda

Megarychlé vyvrcholení zaručeno

Často to tak vypadá. Ženy přece dobře vědí, co se jim líbí, takže to logicky použijí i na svou partnerku a mají vyhráno. Fakt? Ale vůbec ne. Každá žena je totiž jiná, takže se ani lesbičky nevyhnou vzájemnému zjišťování, co má která z nich ráda a co ji vzrušuje. Znalecké sáhnutí mezi nohy tedy rozhodně nestačí.

Bez připínáku ani ránu

Před kamerou to často vypadá, že lesbičky mají plnou ložnici nejrůznějších sexuálních pomůcek, mezi nimiž se kromě obřích vibrátorů skvěle vyjímají také připínatelné penisy. Jasně, že chlapy za obrazovkou vzrušují, ale jaká je realita?

Takové pomůcky najdeme pouze v párech, kdy na sebe jedna z žen bere roli muže, což zdaleka není tak automatické, jak by se mohlo zdát (viz výše). Častějšími kupujícími strap-onů jsou dokonce i dominy, které je používají pro uspokojení mužů. Ale to už jsme trochu jinde.

Read more

Local News