Láká vás laserová epilace? Vyberte si Brandeis Clinic

Share

 

Nežádoucí chloupky jsou velkou komplikací pro ženy i muže, ať už se vyskytují v podpaží, na nohou, intimních partiích, pod nosem, na ramenou či zádech.

Lidé z celého světa se denně holí, bolestivě epilují nebo depilují voskem, a přitom vášnivě vyhledávají na internetu, jak by se tohoto utrpení navždy zbavili. Máte-li přehled o metodách epilace, určitě je vám známá laserová epilace, která je z nich nejúčinnější. Ne každé zařízení vám však zajistí rychlé, bezpečné a hlavně trvalé odstranění chloupků, respektive definitivní zničení cibulek chloupků.

Abyste nevynakládali své finanční prostředky zbytečně, vyberte si rovnou nejmodernější epilační přístroj Vectus, který v ČR vlastní pouze Brandeis Clinic a využívají ho tu i zahraniční klienti. Anna Brandejs, majitelka této vyhledávané pražské kliniky, přibližuje: „Minimálně 90 % pacientů, kteří se u nás nechávají ošetřit epilačním laserem Vectus, přichází na doporučení svých známých. Laserovou epilaci u nás podstoupilo již více než 2000 pacientů, z nichž 60 % nebylo spokojeno na jiných pracovištích. Neboli, těmto lidem chloupky začaly opět růst. Trvalé účinky našeho epilačního laseru Vectus jsou podloženy klinickými studiemi a patenty, ne marketingovými slogany.“

Dopřejte si hladkou kůži – už napořád

Cesta k trvale hladké pokožce je snadná. Na Brandeis Clinic můžete přijít přímo na ošetření, jen při objednávání recepční sdělte, o kterou část těla se jedná, aby věděla, kolik času má pro vás zarezervovat. Laserová epilace přístrojem Vectus je vhodná pro všechny typy pokožky a většinu barev chloupků (kromě šedivých). Nejlepších a nejrychlejších výsledků dosahují lidé s tmavými chloupky a světlou kůži.

Počet sezení se zhruba měsíčními rozestupy stanoví váš lékař. Ošetření laserem Vectus trvá asi 30 minut, podle rozsahu epilované oblasti. Laserová epilace je téměř bezbolestná a ambulantní, takže ihned po ošetření odcházíte domů bez jakéhokoli omezení. Na epilovaném místě se může vyskytnout mírné zarudnutí nebo otok, který však do 24 hodin zmizí.

Po prvním ošetření vám vypadne přibližně 20 až 30 % chloupků, které už nedorostou, po dalším stejné množství a tak dále. Většině klientů stačí 5 ošetření, která lze pořídit v rámci výhodné akce (4+1 zdarma). Je prokázáno, že celková cena několika ošetření na špičkové pražské klinice vás vyjde levněji než celoživotně používané žiletky nebo depilační vosk.

Read more

Local News