Kvalitní cestovní pojištění se hodí i tvrďákům

Share

Jak cestuje správný chlap? Nepotřebuje kufr, protože si vystačí s tím, co má na sobě. V kapse však nesmí chybět naditá peněženka s kreditkou. Všechno potřebné si na dovolené koupí… Prestižní platební karty navíc zahrnují také cestovní pojištění, takže není co řešit, může se vyrazit do světa za novými zážitky!

Pokud smýšlíte podobně, chválíme váš styl. Přesto doporučujeme, abyste si před cestou zřídili kvalitní cestovní pojištění a nespoléhali se na to, které se váže k platební kartě.

Proč je cestovní pojištění důležité?

Spoléháte-li se na modrou kartičku od vaší pojišťovny, počítejte s tím, že se vám může dovolená výrazně prodražit. Pojistné krytí se vztahuje pouze za léčebné výlohy v zemích EU, a to v podstatně omezené míře a za podmínek jako pro místní obyvatele. A co se týče cestovního pojištění k platební kartě, obvykle má nedostačující rozsah a nízké pojistné limity.

Výhodné cestovní pojištění vás nebude stát „balík“. Za pár desítek korun na den získáte jistotu, že se pojišťovna postará o vše potřebné. Navíc si můžete připlatit i za některá praktická připojištění. Při cestování na lehko se sice bez pojištění zavazadel obejdete, ale rozhodně by se vám mohlo hodit pojištění odpovědnosti za škodu způsobené druhé osobě. Když svým neopatrným jednáním poškodíte cizí majetek nebo někoho zraníte, pojišťovna vás vytáhne z bryndy a škodu zaplatí.

ergo-02

Chcete-li mít jistotu, že vás vybraný produkt stoprocentně ochrání před riziky, přečtěte si VPP pro cestovní pojištění. V podmínkách jsou obsaženy veškeré informace, které s cestovním pojištěním souvisí.

Která pojišťovna je TOP?

Obraťte se na pojišťovnu, která vám garantuje špičkové služby. Třeba jako ERGO – působí na trhu přes 20 let a nabízí široké spektrum produktů. V nabídce najdete také pojištění pro piloty. Pro případ, že byste se rozhodli opustit pevnou zem a vyrazit vstříc za dobrodružstvím do vzduchu.

Read more

Local News