Kráska Rhian Sugden radí jak flirtovat

Share

Rhian Sugden vypadá na to, že má za sebou již mnoho vášnivých nocí. Muži, se kterými byla, byli buď ohromně bohatí, nebo dokázali ohromné věci se svým jazykem. A to nemyslím při šeru svíček, ale především při flirtování u baru.

Rhian Sugden nyní poskytla rady, které by měl každý muž znát a chovat se podle nich. Tedy pokud chce dostat takovou babu jako je Rhian!

Každý muž má flirtovací potenciál

Ženy mají flirtování rády, poskytuje jim jistou dávku pozornosti, která je pro ně velice cenná. Flirtování je celé o správné technice a já věřím, že každý muž dokáže flirtovat dobře – tedy pokud se to naučí.

Sebevědomí je klíč

Zjistila jsem, že lidé velice snadno prohlédnou muže s nízkým sebevědomím. Je to snadné, pozná se to z pohledu, postoje těla a ze způsobu vyjadřování, tedy pokud nějaký je. Naopak pokud je muž příliš zainteresovaný, například se hned ptá na telefonní číslo nebo mi píše hromadu SMSek, je to také chyba. Také nesnáším, pokud se muž přiblble usmívá od ucha k uchu, jako kdyby koukal na nějaký vtipný obrázek.

Správný přístup

Osobně si myslím, že škádlením máte více šancí, než jakýmkoliv jiným přístupem. Různé lichotky a komplimenty mi skládá hodně mužů, je to sice milé, ale hezké ženy jsou na ně zvyklé. Ale ten, který mě směle podráždí, si zaslouží moji pozornost. Kupříkladu pokud muž říká, že je zaneprázdněn, sice mě to vytočí, ale budu přemýšlet asi takto: „Je opravdu zaneprázdněný? Nebo si přede mnou hraje na drsňáka?“ Podivným způsobem mě to prostě bude přitahovat.

Přes obrazovku nebo v reálu

Není pochyb o tom, že reálný flirt je více efektivní, je osobnější a existuje možnost fyzické interakce. Působí i podněty, které přes online psaní nevnímáte, například feromony, vůně, pohledy nebo nenápadné akce protějšku, které o něm hodně vypovídají.

Samozřejmě, že snadnější flirtování je přes text skrze obrazovku. Ať se jedná o facebookové zprávy, SMSky nebo jiné komunikační prostředky. Máte totiž více času na to si promyslet, co chcete říct. Vše, co se odehrává v reálném flirtování, se odráží i do toho textového.

Read more

Local News