Kompletní servis auta pro vaše pohodlí – nejen před dovolenou!

Share

Autoservis Praha 5 se každoročně v období dovolených plní řidiči, kteří žádají kompletní kontrolu automobilu před vyjetím na dlouhou cestu k moři. I vy letos vyrážíte na dovolenou autem? Pak neberte tento servis na lehkou váhu, nechte si zkontrolovat auto pro celkové pohodlí a bezproblémové cestování.

Začátek letní sezóny by měl být spojený s důkladnou kontrolou vozu. 

Mnoho českých rodin volí cestování autem, které je výhodnější, než zájezdy s leteckou dopravou. Aby byla tato úspora patrná a dovolená se stala skutečným odpočinkem, je nutné myslet na servisování vozu před dlouhou jízdou. V opačném případě může přijít defekt, který volné dny zcela zkazí a ještě navíc prodraží (nákladné opravy, odtah vozu do ČR apod.).

Takových komplikací může být celá řada. Ovšem dá se jim předejít právě včasným odhalením na prohlídce. Podle odborníků autoservisu Praha 5 jsou nejzákeřnější ty závady, které nelze běžným “zkuknutím“ poznat. Samozřejmě, že svůj vliv má také opotřebení vozu a technické závady, k nimž pravidelně dochází. Za zbytečné hazardování se považují nezkontrolované brzy.

Podle Autoservisu Renecar Praha je důležitá kontrola podvozkové části auta, brzdových destiček, oleje, ale také výfuku, aby především u starších modelů aut neupadl někde cestou. 

Klasická prohlídka může vyjít i na pouhých 400 korun a nejsou-li nalezeny žádné závady, nezabere ani mnoho času. Taková kontrola pak zahrnuje kupříkladu revizi podvozku auta, brzdového uložení, osvětlení, oleje, pneumatik atd. Vysoké letní teploty také žádají perfektní stav klimatizace.

Servisování nenechávat na poslední chvíli!

Máte v plánu delší cestu na dovolenou nebo výlet? Nenechávejte kontrolu auta na poslední chvíli – poslední den nebo dokonce hodinu před samotným odjezdem je pozdě nějaký ten autoservis nebo pneuservis řešit. Berte ohled na to, že v průběhu letní sezóny jsou čekací doby delší.

Ideální je řešit opravu cca 1-2 týdne před plánovanou cestou. Tím tak získáte dostatek času na řešení možné závady.

Zarezervujte si termín kontroly na www.autoservis-renecar.cz pomocí online formuláře a získejte 20% slevu na práci. 

Read more

Local News