Kolimátory Holosun: Víte, jaké prestižní modely tato značka nabízí?

Share

Rádi byste si pořídili kolimátor a přemýšlíte, jaký model zvolit? V tomto článku vám představíme značku Holosun a její prémiovou řadu kolimátorů. Tyto modely jsou vhodné i do extrémnějších podmínek, jelikož se pyšní mimořádně kvalitním zpracováním. Zajímá vás víc?

Ideální do extrémních podmínek

Nejdražší kolimátory značky Holosun bývají označeny řadou Elite. Vynikají přitom svým provedením, kterému vévodí prestižní materiály a nejmodernější technologie. Tyto high-end modely bývají obvykle zhotoveny z titanu, který je doplněn o velmi odolnou povrchovou úpravu.

Z jakých modelů můžete vybírat?

Vybrali jsme pro vás dva modely z prestižní řady, které vám nyní krátce představíme. Jedná se o opravdu kvalitní kolimátory, které vás překvapí svým špičkovým provedením.

Kolimátor Holosun HE530GR

Jako první model si přestavíme tubusový kolimátor Holosun HE530GR, který se pyšní průměrem 30 mm. Je vyrobený z titanu, a hodí se proto i do extrémních podmínek. Nabízí tečku 2 MOA, přepínatelný obrazec 65 MOA s tečkou 2 MOA a obrazec pro brokovnici 65 MOA.

Dále disponuje QD rychlou upínací montáží a průhledovými flip-up krytkami. Na baterii CR2032 přitom dokáže pracovat úctyhodných 5 let.

Kolimátor Holosun HE512T

Za zmínku stojí i druhý model – Holosun HE512T. U něj si můžete vybrat ze dvou diod – zelené a červené.

Tento kolimátor rovněž charakterizuje tečka 2 MOA, přepínatelný obrazec 65 MOA s tečkou 2 MOA a obrazec pro brokovnici 65 MOA. Pyšní se také solárními panely, díky kterým je možné jej za dobrých světelných podmínek dobíjet.

Na první pohled si vás získá díky modernímu designu a propracovanému kvalitnímu provedení, které odolá i extrémnějším podmínkám.

Více informací ze světa kolimátorů najdete na www.holosun.cz.

Read more

Local News