Kolik stojí servis iPhone nebo oprava pro MacBook?

Share

Jablečné výrobky patří ve světě elektroniky k těm dražším a s náhradními díly tomu není jinak. Samozřejmě si můžete objednat náhradní díl z Číny a vyměnit si ho sami doma, ale opravdu se vám chce tohle riskovat? Kdo si zaplatil iPhone či MacBook, ten by neměl váhat nad tím, zda se mu vyplatí kupovat originalitu. Určitě vyplatí.

Ačkoliv vám telefon nebo notebook značky Apple mohou opravit v kdejakém servisu, doporučujeme najít si specializovaný servis iPhone. Pokud se servis specializuje výhradně na zařízení značky Apple, je pravděpodobné, že už s vaším zařízením a s chybou, kvůli které ho dáváte do opravy, měl zkušenosti. Například rozbitý displej nebo výměna baterie iPhone je v takovém servisu naprosto rutinní záležitostí.

Nemáte Apple servis ve svém okolí? Nevadí

Najít servis iPhone Praha nebo Brno není problém. V menších městech se však opravny soustředící speciálně na značku Apple nacházet nemusí. Co pak? Všechno se dá řešit. Například firma Appleguru realizuje svoz z celé ČR. Stačí si u nich objednat opravu a oni si k vám sami pošlou kurýra, který zařízení vyzvedne a opravené vám ho pak zase doveze. Oprava se tím pochopitelně o něco prodlouží, ale pokud bez svého mobilu či notebooku zvládnete být třeba tři dny, je to také možnost. Kromě toho je vyzvednutí po celé ČR při opravách nad 1999 Kč zcela zdarma. Jinak zaplatíte 119 korun, což také není žádná šílená částka.

Nejlevnější jsou opravy v akci

Akcím v supermarketech se už nikdo nepodivuje, ale akce na opravu? Je to tak. U Appleguru mají pravidelně ve slevě některé typy oprav. Například výměna baterie pro iPhone 6S vás ve slevě vyjde jen na 690 korun.

Pořád zde mluvíme primárně o iPhonech, ale pro Appleguru není problémem ani žádná oprava MacBook, opravují také hodinky, tablety a televize značky Apple. Vzpomeňte si na ně, až budete mít s nějakým ze svých zařízení problém.

Read more

Local News