KLT přepravky využijete při skladování i ve výrobě!

Share

Provozujete sklad, obchod či přímo řetězec? Podnikáte v logistice, nebo spedičních službách? Distribuujete zboží různého charakteru do obchodů? Pak byste se měli vybavit kvalitními KLT stohovacími přepravkami. V nich totiž zboží můžete převážet i skladovat zároveň.

Základem úspěšného skladování je stohování. Tím totiž skladovací prostory využijete do posledního cm². KLT přepravky to umožňují.

Šetřete místem a stohujte!

Automobilový a nápojový průmysl, malo i velkoobchod, potravinářství, průmyslová výroba, poolingové služby, zemědělství. Ve všech těchto odvětvích nacházejí své využití praktické stohovatelné KLT přepravky. Jejich hlavní výhodou je to, že je možné je ve všech směrech prakticky stohovat, a tím maximálně šetřit místem, ať již ve skladu nebo v přepravním vozidle.

Maximální univerzálnost

Další výhodou KLT přepravek z portfolia společnosti Schoeller Allibert Czech republic, s.r.o, jež je více něž padesát let evropským lídrem v oblasti vývoje recyklovatelných plastových obalů, je jejich maximální univerzálnost. KLT přepravky využijete ve všech skladech napříč odvětvími. K dispozici jsou v různých výškách i velikostech. V nabídce jsou i přepravky, jež je možné uzavřít speciálním víkem. A přepravky EuroClick dokonce umožňující regulaci vnitřních prostor přepravky.

Přepravní a stohovací materiál všeho druhu

V portfoliu společnosti ovšem najdete i další přepravní a stohovací materiál, jako jsou skládací i pevné paletové kontejnery, IBC kontejnery a plastové palety a vozíky. Všechny produkty z nabídky společnosti jsou odolné, zdravotně, hygienicky nezávadné a také plně udržitelné. V dlouhodobém horizontu zkrátka snižují náklady na dopravu, celkový objem odpadu, a tím naopak zvyšují ziskovost provozovatele. Pro podnikatele a řetězce zkrátka jsou správnou volbou.

Read more

Local News