Kliky Cobra – česká jednička v otevírání dveří

Share

Výběr dveřního kování není radno podcenit. Přeci jen se nejedná o interiérový doplněk, který měníme s každou sezónou. Mělo by vydržet a po celou dobu dobře vypadat. Vyplatí se proto investovat do kvality, špičku mezi dveřními kováními představují již po více než 20 let české kliky na dveře Cobra.

Špičková kvalita za rozumnou cenu, to je české kování Cobra

Kliky bývají často opomíjeny jako něco, co nijak zásadně nemění interiér. Jejich sladění se zařízením však dotváří dokonalý dojem. S kováním Cobra získáte vše – kvalitu, špičkové zpracování, elegantní design – a to za příznivou cenu.

Bezpečnostní kování Cobra ochrání váš dům

V MAND CZ víme, jak je kování Cobra oblíbené, a proto nabízíme širokou škálu produktů tohoto populárního českého výrobce. Vy si tak můžete vybrat kování klasické, rustikální, kované, kování dle posledních módních trendů, a protože víme, jak důležitá je bezpečnost vaší domácnosti, tak i kování bezpečnostní. U toho se vysoká kvalita vyplatí zvlášť! Je zbytečné pořizovat nedobytné bezpečnostní dveře, když je neopatříte bezpečnostní klikou odpovídající bezpečnostní třídy.

Pod luxusními klikami Cobra jsou podepsáni italští designéři

Skutečnou designovkou jsou kliky Cobra řady Design LINE. Pod minimalistickým designem těchto luxusních klik, které se hodí do každého moderního interiéru, jsou podepsáni italští designéři. Velmi nápadité jsou například kliky zdobené dřevem. Vyberte si z buku, dubu či dřeva wenge a ozvláštněte svůj interiér originální klikou!

Dveřní kování je funkčním prvkem – musí ale také dobře vypadat

Chcete být pyšní na poctivé české produkty? Kliky ke dveřím Cobra právě takové jsou. A v MAND CZ jsme hrdí, že je můžeme nabízet. Krom toho, že skvěle vypadají – což je samozřejmě také jeden z faktorů, které při výběru kování nelze opomenout – vynikají i mimořádnou kvalitou a vysokou životností. Přeci jen u kliky nejde jen o pěkný zevnějšek. Dveřní kování je především funkčním prvkem a tomu musí odpovídat i jeho zpracování.

Dveřní příslušenství Cobra doladí vaše dveře k dokonalosti

Krom samotných klik nabízíme v MAND CZ od výrobce Cobra i širokou škálu příslušenství, díky němuž může každý své dveře doladit k naprosté dokonalosti. Ať už se jedná o větrací mřížky nebo klepadla, tím, že vyberete takový doplněk od stejného výrobce jako kování, si můžete být jistí, že vše bude spolu krásně ladit.

V showroomu MAND CZ vám poradíme s výběrem a zodpovíme i veškeré technické dotazy

Samozřejmě, že si naše kování můžete objednat i přes e-shop, ale pokud s výběrem váháte, nebo si něčím nejste jistí, neváhejte a navštivte nás v našem showroomu v Praze v Libuši – www.mand.czZde si bez mrknutí oka poradíme s vašimi technickými dotazy, vyřídíme vaše objednávky, pomůžeme vám s výběrem toho nejlepšího a zároveň si zde budete moci své objednané zboží i vyzvednout. O dveřích víme vše, vybavíme vaši domácnost dveřmi i kováním!

Read more

Local News