Když už vztah není jako dřív

Share

Žít s osobou, kterou milujete, je krásné. Mít někoho, s kým sdílíte radosti i strasti všedních dní, někoho, ke komu se můžete večer přitulit, je přímo balzám na duši. Bohužel krize se někdy nevyhne ani těm nejšťastnějším párům.

Pryč se stereotypem

Důvodů, proč to ve vztahu po čase přestane klapat, existuje celá řada. Jedním z nich je to, že se partnerský život stane až příliš rutinním a naprosto se vytratí vzájemná touha po tom druhém. Vznikají konflikty a zároveň začne upadat i četnost milostných hrátek. Ať si každý říká, co chce, sex je ve vztahu velice důležitý! Vždyť se jedná o jednu z nejintimnějších činností, jež spolu mohou dva lidé prožívat. Díky sexu se mezi milenci upevňuje důvěra, což jejich vztahu rozhodně jenom prospívá.
Milostné hrátky by tudíž měly být něco výjimečného. Něco, z čehož budou mít obě strany potěšení a nebudou se toho moci nabažit. K tomu, aby ubíjející stereotyp vymizel, však často stačí málo. Zkuste si pořídit nějakou hračku a pořádně si s ní v posteli užít. Pokud patříte spíše mezi ty stydlivé, jděte na to pozvolna. Úplně postačí zakoupit dildo, se kterým si zajisté užijete spoustu příjemných chvilek, na něž budete s radostí vzpomínat.

Povzbuďte svoje libido

Jak je všeobecně známo, touha v partnerském vztahu po čase slábne. Čím jsou spolu dva lidé déle, tím postupně chtivost opadá. Navíc na libido mají vliv i další faktory. Jedná se například o přibývající věk, stres, léky nebo špatný životní styl. Některé důvody se dají ovlivnit snadno a jiné zase vůbec. Každopádně není všem dnům konec! Libido se dá nakopnout a s ním také upadající sexuální život.
Lidé už po celá staletí hledali způsoby, jak si trochu vypomoci a nažhavit se na milování. Díky tomu dnes na trhu naleznete různá afrodiziaka, jež dokáží nakopnout k sexu i toho největšího frigidu. Připravte si doma tu správnou atmosféru, kupte kvalitní chutné víno a nechejte se unášet příjemnou atmosférou. Romantika je pro sexuální akt jako dělaná. Ničemu neuškodíte ani v případě, pokud jako partneři vyjedete někam na výlet. Změna prostředí také dokáže probudit ztracenou touhu.

Vystupte z komfortní zóny

Komfortní zóna je sice fajn, ale moc zábavy si zde jistě neužijete. Tohle platí jak v běžném životě, tak v partnerských vztazích. Jestliže odmítnete vystoupit ze zajetých kolejí, nemůžete se divit, proč je v posteli nuda. Dejte prostor svým tajným erotickým fantaziím a odhoďte zábrany. Vůbec nezáleží na tom, zda to, po čem toužíte, je anální sex nebo něco peprnějšího, jako je fisting.
Pokud budete dál svoje tužby skrývat a raději budete v posteli provozovat nudný sex pořád v té stejné poloze, tak nečekejte, že se něco zlepší. Za hranicemi naší komfortní zóny se skrývá svět plný skvělých zážitků! Nebojte se otevřené komunikace se svým protějškem. Mrkněte společně na stránky sexshop ruzovyslon.cz a zjistěte, jaké zajímavé produkty můžete zkoušet.

Read more

Local News