Když stavba, tak s kvalitním lešením, oplocením a bedněním

Share

Pro stavbu, rekonstrukci i terénní úpravy ­se vždy hodí kvalitní a zejména bezpeční pomocníci. Víte, kde koupit nebo si pronajmout pojízdné lešení, mobilní oplocení a stěnové bednění?

Potřebujete lešení? Zkuste mobilní

Kvalitní lešení dnes splňuje požadavky snadné a rychlé montáže a demontovatelnosti. Je bezpečné jak pro stavební personál, tak pro lidi pohybující se v blízkosti stavby. Pojízdné lešení navíc šetří čas a umožňuje provádět stavební práce v mnohem rychlejším tempu. Rovněž není nutné stavět masivní lešení po celé ploše stavby. Mobilní lešení se snadno přesune na místo, kde je právě zapotřebí. Perfektně poslouží zejména pro opravářské a údržbářské práce a pro dílčí rekonstrukce. Hodí se k použití na veřejných prostranstvích, v různých atriích, ale i jako řešení pro různé průmyslové provozy, které třeba v době prací nadále pokračují ve své běžné činnosti.

Kvalitní lehká hliníková lešení BoSS nabízí celou řadu doplňků: bezpečnostní prvky, integrované žebříky, stabilizátory i zarážky podlahových prvků. Pojízdné lešení BoSS řeší přístup až do výšky 18 metrů. K dispozici jsou věže v šířkách 0,8 a 1,45 metru. V délkách pak 1,8, 2,5 a 3,2 metru. BoSS nabízí dvě typová provedení hliníkových pojízdných lešení: Klasic a Clima. Zatímco Klasik řeší výstup za pomoci žebříkového rámu, v provedení Clima se používají rámy s příčníky určenými přímo pro výstup. To pak usnadňuje montáž a demontáž mobilního lešení.

Mobilní oplocení s jednoduchou montáží zajistí vaši stavbu

Stavební činnosti vyžadují velice často vyhradit prostor, do kterého nelze vstupovat. Bývá to z hlediska bezpečnosti, ale mnohdy je důvodem zabezpečení materiálu a techniky na stavbě. K tomuto účelu perfektně slouží mobilní oplocení.

Snadná montáž a přemístitelnost, současně vysoká kvalita a dlouhá životnost díky pozinkovanému provedení, udělala z mobilního oplocení zajímavé řešení nejen pro ochranu staveniště. Dobře poslouží i pro různé kulturní akce, koncerty či sportovní události, kdy je nutné rovněž řešit zahrazení určitých prostor nebo usměrnění provozu či proudu návštěvníků.

Bednění pro ruční montáž snižuje náklady a logistickou náročnost stavby

Stěnové bednění pro malé a středně velké betonové stavby slouží k budování základů, opěrných zdí, jímek nebo šachet. Logik 50 se hodí pro stavby s tlakem betonové směsi do 50 kN/m². Lze jej použít jako jednostranné i oboustranné bednění.

SCASERV – partner pro stavbu a rekonstrukci

Společnost SCASERV nabízí prodej i pronájem pojízdných lešení, mobilních oplocení i bednění. Firma současně poskytuje služby v oblasti projekce, montáže i školení. Pobočky najdete v Praze, Brně, v Ostravě, ale i na Slovensku a v Polsku.

Read more

Local News