Když se auto stane vaším pracovním společníkem

Share

Pro někoho jsou automobily jenom prostředkem, jak se dostat z místa na místo. Ale pro jiného to může být pracovní společník, na kterého se nedá dopustit. A zatímco někteří v zavazadlovém prostoru auta vozí jenom nákupy nebo pneumatiku, jiní si mohou ze zadní části vozidla udělat mobilní dílnu. Že to nejde? Ale jde! Vestavby do aut mohou vypadat různě! Třeba jako pojízdná dílna.

Vestavby do aut nejsou jenom pro cestovatele

Většina lidí má zafixováno, že vestavby do aut jsou vlastně jenom pro cestovatele. Zkrátka a dobře ti, kteří chtějí jet na dovolenou a nechtějí přijít do kontaktu s lidmi, nasednou do automobilu a vydají se vstříc velkému a svobodnému dobrodružství, během kterého nebudou vázáni na jízdní řády ani na hotelový check-in či check-out.

Jenže pravdou je, že vestavby do aut nejsou jenom pro cestovatele. Ocení je především i řemeslníci, jako jsou zedníci, tesaři, malíři nebo třeba elektrikáři, kteří svou práci vykonávají mimo své pracovní zázemí. Právě ti potřebují mít hromadu věcí neustále po ruce a díky vestavbě do auta je mohou vozit prakticky neustále s sebou.

TIP: Přestavba vozidel určených k práci i zábavě. 

Dílna, která bude prakticky pořád s vámi

Díky vestavbě do aut se každý řemeslník vyhne tomu, že bude muset zdlouhavě přejíždět mezi zákazníkem a pracovištěm. Bude mít vše, co ke své práci potřebuje, neustále po ruce. A to je ostatně výhoda, nemyslíte?

Nemusíte se obávat toho, že by se s instalací vozidla rapidně zvýšila hmotnost vozidla a vy tak měli na silnicích problémy. Vestavby do aut se dnes vyrábí z opravdu lehkých materiálů, aby došlo ke zvýšení hmotnosti jenom minimálně. Upřednostňují se hlavně lehčí materiály, jako je hliník, plast nebo také dřevo. Jenom velice málo se používá kov či jiné těžší materiály, které by zvedly hmotnost vozidla opravdu výrazně.

Read more

Local News