Když až moc píšete své ex

Share

Zajisté to pánové také znáte. Rozešli jste se svou bývalou přítelkyní, nebo hůře, rozešla se s vámi rozešla ona. Ať už důvodem takovéhoto rozchodu je cokoliv, každý má poté tendenci toho druhého nějakým způsobem kontaktovat a to v úmyslu dobrém či špatném.

Proto jí napíšete esemesku, ve které například poděkujete za ta krásná léta s ní, nebo jí jen sladce sdělíte, že je to úplná .. a zbytek necháme na vás. Zkrátka kontaktovat můžete, ale pozor, nepřehánět!

Hlavně nepřehánět tak jako jeden Francouz, který žil se svou milou v jižní části země, pěkně v klidu u moře, kde také vybudoval z jejího starého bytu nové hnízdečko lásky. Avšak po nějakém čase se jejich celý vztah zkomplikoval a milá dáma tohoto Francouze poslala k šípku. V tento moment nastává situace, o které jsme před chvílí mluvili. Stačilo by, kdyby jí tento muž pouze napsal, ať jde do háje a nechal celou záležitost být, ale to on ne.
Začal svou expřítelkyni bombardovat neustálými esemeskami a telefonáty, na které mu ona neodpovídala. Tlak se stupňoval a tato dáma si zablokovala jeho číslo. Avšak ani to ho nezastavilo a muž začal volat jejím rodičům a k ní do práce. Tento teror trval deset měsíců od rozchodu a konečný počet odeslaných esemesek se zastavil na čísle 21 807.
To všechno jen proto, že muž chtěl, aby mu dívka alespoň poděkovala za práci, kterou odvedl na jejím bytě. Celá věc měla ještě soudní dohru, která vyvrcholila uvězněním muže na deset měsíců za mříže. Z celkového trestu si muž odpykal šest měsíců a zaplatil pokutu 1 000 euro.

Představte si ale také ten účet za telefon. Muž byl vyšetřen psychologem, protože je jasné, že normální jedinec se takto nechová. Po propuštění z vězení však mladík uznal, že celá věc byla chybou a jeho chování bylo nepřiměřené. Zároveň také sdělil, že si díky celé věci uvědomil svou vášeň pro psaní a chce v něm pokračovat, alespoň jako spisovatel. Námět na jeden ze svých příběhů už má, tak snad ho bude opravdu psát na papír a ne do mobilu.

A jaké ponaučení z toho vyplývá pro nás?

Ať už máte jakkoliv silnou touhu se své bývalé partnerce opět ozvat, překonejte jí. Opakované kontaktování někoho, s kým už jste svůj čas strávili, nepřinese nic dobrého a jen se budete obírat o čas, který máte určený pro někoho nového a třeba i lepšího.

Read more

Local News