Kde pořídit to pravé auto za rozumnou cenu? Vyzkoušejte dovoz z Německa

Share

Pořízení nového automobilu je pro mnoho z nás velkým dobrodružstvím. Zejména, pokud se nám nezamlouvá standardní nabídka tuzemských prodejců, můžeme po tom pravém vozu pátrat delší dobu. Český trh je totiž relativně malý a ne vždy dokáže uspokojit potřeby náročnějšího zákazníka. A navíc ani cenové podmínky mnohdy nebývají v naší zemi výhodné.

Proč si nechat dovézt vůz ze zahraničí?

Pokud chcete své peníze dobře investovat a pořídit si automobil, který vás opravdu uspokojí, může pro vás být ideálním řešením dovoz aut ze zahraničí, nejlépe z některé země Evropské unie. Není třeba obávat se jazykové bariéry nebo legislativních obtíží. Pokud nechcete vše řešit sami, můžete využít služeb firmy specializující se na dovoz aut.

Dovoz aut z Německa je výhodné řešení

Lámete si hlavu, ze které země si nechat dovézt automobil? V Německu rozhodně neprohloupíte. Nejen, že je naším přímým sousedem; německá auta jsou obecně ve výrazně lepším technickém stavu než u nás. Je tomu tak proto, že němečtí majitelé věnují svým čtyřkolým miláčkům výrazně lepší péči. Navíc kvalita našich silnic není valná, kdežto Německo udržuje okresky i dálnice v perfektním stavu. Proto je stav podvozku, tlumičů, ale i celého vozu z Německa lepší než u stejného a obdobně používaného vozu, který jezdil v České republice.

Jistota solidního jednání a nižší cena

Dovoz aut z mobile.de zajišťuje dovoz aut z Německa od solidních obchodníků. V Německu je navíc výrazně vyšší kultura prodeje než v tuzemsku. V podstatě se tam nesetkáme se zatajenými vadami vozidla, o přetočených tachometrech ani nemluvě. U našich západních sousedů navíc získáme za stejnou částku vůz ve výrazně vyšší výbavě než v ČR. Dovoz aut z Německa se vyplatí zejména u novějších vozů.

Read more

Local News