Kde najdete ty nejnáruživější sexuální partnerky

Share

Jste sám a chcete si pořádně užít na dovolené? Nebráníte se bezstarostnému a nahodilému sexu? Tak to čtěte pořádně! Podíváme se na kam na dovolenou za sexem.

1. Japonsko

Japonky jsou skutečně mistryně umění. Pokud jste dostatečně movitý, můžete si zaplatit nezávazný a bezpečný sex s krásnou mladou (většinou 18 letou) Japonkou. Samotný sexuální akt bude nejspíše probíhat v hotelu, který je k tomu přímo určený. Ale pozor nejde o nějakou chýši! Hotely hýří luxusem a součástí pokoje jsou často i vířivky, sauna či dokonce bazén! Jediný problém může být kondom, který je zde povinností. Takže bez gumy ani ránu. Pokud dáváte přednost lásce před penězi a budete hledat dlouhodobější známost, s největší pravděpodobností také pochodíte. Japonky mají už od dávných dob obrovskou slabost pro Evropany.

japan-brothel-89

2. Rumunsko

Pokud máte rádi divočinu, zde budete jako doma. Rumunky se nebrání žádnému vzrušení a často dosáhnete svého již na prvním rande. Pokud se Vám randit nechce a chcete si službu zaplatit, není problém. V Rumusku za posledních 5 let stoupla nabídka sexuálních služeb bleskovou rychlostí. V Rumusku platí jedna zásada – nesouloží se doma ani v hotelech. Takže pokud máte rádi outdoor sex, zde si opravdu přijdete na své. Je zde totiž velká pravděpodobnost, že si Vás nějaká tamní divoška zatáhne do křoví. Ovšem pozor na věk, je zde známo, že Vás může svést i 14 letá dívka.

3. Francie

Zatímco třeba Filipínky, nebo Indky mají průměrně jednoho až dva partnery za život, přesný opak platí pro Francouzsky. Každá průměrná Francouzska vystřídá za život až 16 milenců! S Francouzskou do postele není žádný problém – stačí jen trocha šarmu a půjde to samo.

4. Nový zéland

Žádné kecičky, žádné ukecávání a dárečky. Na Novém Zélandu to jde prý velmi snadno. Na severní části ostrova prý najdete ty nejlevnější prostitutky na světě. Zde je zveřejněný ceník:
Orální sex: v přepočtu 150kč/hod
Vaginální sex: v přepočtu 230kč/hod
Anální sex: v přepočtu 190kč/hod
Skupinový sex: v přepočtu 300kč/hod

Read more

Local News