Kde koupit kvalitní kratom

Share

Nákup kratomu na internetu je velmi jednoduchý. Stačí zadat do vyhledávače výraz „kratom“ a objeví se mnoho e-shopů nabízejících tento produkt. Je však důležité si uvědomit, že ne všechny e-shopy nabízejí kvalitní kratom. Ceny kratomového prášku se pohybují od tří set korur za sto gramů až po osm set korun za stejné množství. Jako prodejce, který se zabývá prodejem kratomu déle než dva roky, vám řeknu, že koupit kratom nad pět set korun je zbytečným vyhazováním peněz.

Důvodem je, že někdy i malý prodejce má stejného dodavatele z Indonésie jako velký e-shop s kratomem. Oba prodejci tedy prodávají naprosto stejný produkt, ze stejné farmy a od stejného farmáře, ale jeden ho nabízí za tři sta a druhý až za osm set korun.

Jak poznat kvalitní a silný kratom? Různí prodejci kratomu tvrdí, že nejsilnější je Bali nebo Borneo, ale skutečnost je jiná. Záleží na obsahu alkaloidů „účinných látek“ v kratomovém prášku, jinými slovy mluvit o nejsilnějším kratomu z pohledu druhů je nesmyslné a zavádějící.

Kratom obsahuje více než padesát alkaloidů, ale pro nás je nejdůležitější Mitragynin. Čím vyšší obsah Mitragyninu, tím silnější je kratom. Kratom s obsahem 0,5 % Mitragyninu je považován za velmi slabý, vhodný maximálně pro nového „sběratele“, zatímco kratom s hodnotou okolo 2 % je považován za špičkový produkt, který ocení každý zkušený sběratel kratomu.

Při výběru prodejce dávejte pozor na „laboratorní testy“. Většina z těchto certifikátů je „vypůjčená“ a jejich skutečný majitel není provozovatel e-shopu, který se jimi prezentuje. Pravý certifikát by měl obsahovat název e-shopu a neměl by být jakkoliv upravený.

Shrnuto: Kde koupit kvalitní kratom ? Vyberte si prodejce, který má provedené testy na obsah Mitragyninu a ujistěte se, že certifikát není upravený. Při prvním nákupu vybírejte pečlivě a pokud možno objednejte hned z několika e-shopů, abyste mohli porovnat ceny a kvalitu. Doporučujeme hledat výraz „kratom prodej“ nebo „nejsilnější kratom v ČR“.

Read more

Local News