Každý chlap si potřebuje někdy zaskákat…

Share

Tentokrát to nebude nic o postelovém skotačení, ale o potřebě každého muže vrátit se jednou za čas do dětských let – stát se zas tím malým klukem, pro kterého je nejdůležitější vyskočit co nejvýš a nejdál…

Zase malým klukem

Máte manželku, děti, a i přes to hmatatelné rodinné štěstí občas zatoužíte odložit své chlapské povinnosti a spolu se svými potomky si užít odpoledne venku na zahradě, kde jedinou starostí je skvěle se pobavit?

Věřte, není to nic výjimečného a my pro vás máme způsob, jak si toto přání poměrně jednoduše splnit.

Zaskákat si na trampolíně je lepší než hodina na terapii

Na moderního muže a tátu je valeno až neúměrně moc povinností, postarat se o rodinu je ekonomicky stále náročnější a k tomu všechen ten stres z práce. Někdo dokáže vnitřní napětí vydýchat na pivě s přáteli, ale někdy ani zlatavý mok nepomůže.

Když se cítíte nejhůře, je čas na nový relax – zahradní trampolína!

Celá rodinka bude skákat radostí!

Věřte, že rozhodnutí koupit zahradní trampolínu bude vítáno s nadšením. Vaše partnerka bude ráda, když se děti zase něčím na nějakou dobu zabaví, vaši potomci si beztak už dlouho vlastní trampolínu přáli a vy? Vy poznáte, jak skvělé a osvobozující je si jen tak zaskákat.

K výběru trampolíny přistupujte zodpovědně

Aby nová zahradní atrakce vyhovovala vašim požadavkům, je třeba si rozmyslet několik věcí. Obecně platí, že čím větší skákací plocha, tím větší legraci lze očekávat. Tady se nebojte zainvestovat. Ještě více je pak důležitá stabilita a bezpečnost trampolíny.

Společnost Marimex patří mezi největší a asi i nejznámější výrobce domácích trampolín v ČR. Její trampolíny jsou vyráběné s ohledem na bezpečí, dlouhou životnost i maximální využití od celé rodiny.

trampolina-marimex

Trampolína Marimex 427 cm + vnitřní ochranná síť + žebřík ZDARMA. Foto: Marimex

Trampolíny Marimex mají konstrukci z hliníkových trubek, jenž nekorodují, jsou pevné a velmi lehké – oceníte při montáži i demontáži. Skákací plocha je z pružného materiálu, který dlouhodobě odolává UV záření i vašemu skákání. Nakonec jsou tu ještě silné ochranné sítě, které jsou tím nejdůležitějším prvkem – zamezí totiž pádu.

K trampolíně můžete dokoupit ještě celou řadu příslušenství (schůdky, kotvící prvky, závěsné kapsy, sítě na spodní část trampolíny atd).

Tak co, zaskáčete si?

Read more

Local News