KAŽDÁ ŽENA JE TROCHU ŠVIHLÁ

Share

Tak proč jí tentokrát nekoupit ten správný dárek?

Zapomeňte na papiňáky a jiné praktické dárky, po kterých vaše partnerka jistě touží, protože se o nich nedávno zmínila. Tyto potřebnosti pořizujte pánové do domácnosti zcela přirozeně, jako Vám

Vaše partnerka pere ponožky. A neobracejte přitom  peněženku několikrát dokola, poněvadž ony Vám do těch Vašich fuseklí taky musejí strkat ruce a obracet je „naruby“. Ruku na srdce…kolik z vás si ponožky sundá tak pečlivě, že rubové cáry na špičkách nestraší venku? Je to vlastně humáč, ale ony to dělají s takovou samozřejmostí, s jakou bychom my měli kupovat ty papiňáky.

ŠPERKY ANO NEBO RADĚJI NE?

Prsteny, šperky a další designové věcičky pořizujte pánové pouze v případě, že jste přesvědčeni o vašem vkusu. Pokud si nejste tak úplně jisti, raději ji vezměte na romantickou procházku městem a jen tak náhodou se zastavte u pár výloh. Málokterá se nenechá unést a sama ukáže na to, co lahodí jejímu srdci. Navíc v ní rozkmitáte vibrace očekávání. Můžete si být stoprocentně jistí, že bude ve své rozkošné hlavince přemýšlet, co vás k té výložní zastávce vedlo a co z toho bude. Takže pánové pozor. Pokud se chcete vyhnout trapasu, zklamání a bodům dolů, že partnerku rovnýma nohama nevtáhnete za clonu výlohy, pak načasujte romantickou procházku ve večerních hodinách, kdy mají zaručeně všude zavřeno.

Nevěřili byste, kolik času ženy dokážou věnovat tomu: „co mi asi tak ten můj dá?“. A jasně, že sní o TOM ideálním prstenu, ale byli byste úplní barbaři, kdyby se vám to povedlo a dali jí ho rovnou. To by bylo jako: mám sen, bum prásk a konec. Pohrávali jste si s vibracemi? Dotáhněte to. Mějte ještě jeden dárek v záloze. Ale ne ledajaký.

ŠPERK BY MĚL BÝT MEZI DARY AŽ DRUHÝ V ŘADĚ!

Přemýšlejte. Zkuste to jako žena. Ano, vím, že je to těžké, ale zkuste to…

Ona očekává svůj ideální dárek a vy se jí chystáte obdarovat něčím jiným. Cítíte to?  Právě teď se nacházíte na velmi tenkém ledě. Nesmíte ji zklamat. Musí to být takový dar, který ji osloví a ona si řekne: „tohle fakt vymyslel sám a  jen pro mě? Na účet vám připíše bezmála 20 bodů. Pokud se vám to nezdá dost, tak to neznáte ženy. Za nevhodný dárek nedostanete ani jeden, ale mínus 100. Je to divná matematika, ale to jsou prostě ony… ženy.

A JAKÝ DÁREK BY TO MĚL TEDY BÝT?

Máte pocit, že je ta vaše taky trochu švihlá? Švihlá tím pradávným ženstvím? Ukecaná, společenská, ráda tvoří a zvelebuje? Švitoří a bůh ví, jak se tomu všemu říká? Tak se tomu nedivte, mají to v genech.

Představte si to. My jsme kdysi v dobách skalnatých vyrazili někam na lov, a co dělaly ženy? Dnes se tomu říká teplo domova, ale nebylo to nic jiného, než opracování stáhnutých kůží a udržování ohně. Taky bylo potřeba dobrých vztahů v tlupě, což naše milé a drahé polovičky vyštěbetávají dodnes. A kde všechno tohle najdou? To bude ta vaše perla.

Pošlete ji na víkend mezi podobně švihlé a pořiďte jim nějaký výtvarný nebo tvořivý kurz. Z nepřeberného množství jsme pro vás vybrali Ateliér Mozaika, který má velmi zajímavou a moderní nabídku. Své kurzy pořádají po celé České republice a pro naše čtenáře jsme sjednali zajímavé cenové výhody.

U kurzů do 2000 korun obdržíte navíc dárek v hodnotě 490,- korun  a to konkrétně knihu s DVD Portrét krok za krokem.

U ostatních  kurzů přesahující cenu 2000 neobdržíte sice  knihu, ale dostanete takovou slevu, že ať vyberete cokoli, zaplatíte pouze 2000 korun.

Na požádání Vám vystaví dárkovou poukázku na jméno a vše jednoduše i rychle vyřídí mailem. Pro získání cenových výhod je potřeba uvést kód slevy 2017KRMENWORLD

Veškerou nabídku kurzů, které pořádá Ateliér Mozaika, naleznete na www.ateliermozaika.cz, a s dotazy či objednávkami se obracejte na mail info@ateliermozaika.cz.

Read more

Local News