Kanceláře v nových či rekonstruovaných budovách? Sledujte developerské projekty

Share

Snažíte se být úspěšným podnikatelem, ale přes to, kolik času a úsilí rozjetí vašeho byznysu věnujete, se stále nedaří oslovit tolik klientů, kolik byste chtěli? Zakopaný pes momentálního neúspěchu může být ve vaší prezentaci. Kanceláře v nových či rekonstruovaných budovách vám dají více než potřebné zázemí.

Začít vydělávat, zaopatřit rodinu a dopřát si to nejlepší není nesplnitelné přání, vše je to jen o dobré příležitosti, která odstartuje raketový úspěch v oblasti podnikání. Tou velkou příležitostí, na níž už tak dlouho čekáte, je přestěhování se do nového, fungujícího a reprezentativního prostoru.

Chcete podnikat na vysoké úrovni? Home office vám bohaté zákazníky nepřivede!

I když se původně zdálo, že si vystačíte s malým stolkem a počítačem, již brzy jste zjistili, že podnikatel potřebuje více. Reprezentující kancelář je první a hlavní zastávkou na cestě k úspěšné kariéře a velkým penězům.

Tři miliony metrů čtverečních kancelářských ploch – Určitě si vyberete!

Praha je v současnosti mekou všech úspěšných byznysmenů. To ale neznamená, že jsou všechny dobré kanceláře již rozebrané, naopak, stále je zde přes 3 miliony m2 kancelářského prostoru. Máte-li tedy být všem na očích a klientům k dispozici, hledání volné kanceláře by pro vás mělo být prioritou.

Nemusíte mít obavy, to hledání neznamená, zdlouhavé obcházení realitek a náročné probírání jejich nabídek. Nájemný trh s kancelářemi je nyní doslova přesycený volnými administrativními prostory, tudíž se pronajímatelé předhánějí v tom, kdo vás osloví s lepšími podmínkami.

waltrovka-1

Je nyní ten pravý čas pro změnu kanceláře, či vyjednání lepších podmínek? Určitě! Foto:cbreproperties.cz – budova Waltrovka – Aviatica

I proto se změnou kanceláře neváhejte dlouho, využijte lákadel pronajímatelů, dokud je ve hře nějaká konkurence. Ta vám dopomůže nejen ke stylově zařízenému pracovnímu zázemí, ale i výhodné nájemné smlouvě. Aktuálně nejsou výjimkou výhody v podobě nájemních prázdnin nebo příspěvku na úpravu kanceláře.

Zdá se, že léto 2015 je ideálním obdobím pro finančně prospěšný pronájem kanceláří.

Kde najdete neobsazené luxusní kanceláře?

Již výše jsme zmínili hlavní město jako ideální příklad bohaté nabídky. Nejvíce poptávek lze zaregistrovat na Pankráci, v Karlíně, který je zajímavý především pro menší obchodníky nebo v centru, kde si administrativní prostory hledají advokáti, firmy finančního poradenství či investoři.

Naopak nejmenší koncentrace volných kanceláří je na Chodově, Andělu a Opatově. Nejmenší zájem je pak o Holešovice.

Administrativní budova Aviatica

Nová moderní budova je prvním projektem v přeměně původně průmyslového areálu Walter na čtvrť s administrativními a rezidenčními prostory. Nízkoenergetická Aviatica je vhodnou volbou z hlediska výborného kancelářského prostředí splňující nejnovější technické standardy i z pohledu prestižní firemní adresy.

Za hlavní výhodu považujeme dostupnost městskou hromadnou dopravou (přímo na metru stanice Jinonice-trasa B, Praha 5) i automobilem. V blízkosti se  nachází obchodní centrum, sportoviště, fitness a restaurace.

Využijte kanceláře k pronájmu v moderním komplexu, vaše firma bude všem dostupná a vy tak můžete efektivněji a snáze poskytovat své služby.

Aktuální developerské projekty aneb Zajistěte si nové kanceláře včas

Říká se, že je lepší vyhořet než se stěhovat. Ovšem v případě správného načasování a dobrého plánování to nemusí být s přesunem na novou korporátní adresu tak horké. Ty společnosti, jenž hledají nové sídlo nebo opravdu velké administrativní prostory, by měly s přípravou a zajišťováním všeho souvisejícího začít co nejdříve, někdy i rok dopředu! Tím se tak proces změny stane méně náročnějším.

Podívejte se na seznam developerských projektů, které byly dokončeny nedávno, nebo se jejich dokončení plánuje v několika málo měsících.

Read more

Local News