Kanceláře a lofty jako v New Yorku najdete i ve Zlíně

Share

Zakoukali jste se do reprezentativních kanceláří s moderním vybavením a výhledem na město, jako mají v New Yorku? Pak vězte, že máte jedinečnou šanci si takovouto kancelář pronajmout v architektonicky jedinečné budově s industriálním šarmem Max32, která je situována v samotném srdci Zlína. K dispozici jsou jak jednotlivé kanceláře, tak praktické open space – otevřená pracoviště, jež ocení větší firmy nebo redakce. A pokud vám pronájem kanceláří nestačí, naopak byste chtěli v Max32 rovnou bydlet, pak nepropásněte jedinečnou šanci, která se neopakuje.

Centrum města

Kdo by k vám chtěl jezdit pracovat či na schůzku někam na periferii? Max32 se nachází v centru města ve velmi frekventované části. Je velmi dobře situován v centru bývalých Baťových závodů, doprava městskou dopravou je snadná a máte možnost velkého využití spojů. S frekventovaným místem se ovšem pojí i problémy s parkováním. Ty se vás ani vašich zaměstnanců či klientů však netýkají. K budově patří parkoviště hned vedle ní a několik dalších se nachází v její bezprostřední blízkosti.

Potřebujete reprezentativní prostory pro svou firmu? Podívejte se na pronájem kanceláří Zlín.

Recepce

Máte naplánovanou schůzku s klientem, ale hrozí, že se opozdíte. Není třeba se stresovat, v Max32 funguje 168 hodin v týdnu recepce. Tam se o vašeho klienta postarají, nabídnou mu kávu a nechají ho vyčkat vašeho příjezdu.

Pronájem kanceláří

Cena za kancelář začíná již na příjemné taxe 3990 korun bez DPH za měsíc. Můžete si pořídit i vybavené lofty. Jejich pronájem začíná na 10400 korunách za měsíc za vybavený loft s velikostí 41 metrů čtverečních. Pokud ovšem zvolíte investiční nájem, začíná jeho cena už na 8900 korunách.

Za projektem stojí zkušenosti

Projekt MAX32 vystavěla skupina Cream, která si klade za cíl stavět budovy architektonicky zajímavé a přitom společensky prospěšné. Právě tato budova patří k jejich nejvýznamnějším stavbám.
Líbí se vám pronájem kanceláří ve Zlíně v zajímavé industriální budově? Více informací se dozvíte na www.max32.cz.

Read more

Local News