Kamera do auta s GPS zaznamená, co je třeba

Share

Normálně a zcela běžně dennodenně jezdí autem asi skoro každý z nás. Kamera do auta s GPS už je většinou součástí výbavy, ne-li základní, pak si ji majitelé aut pořizují dodatečně.

Důležitá je ovšem kamera do auta s GPS například pro zaměstnavatele, který potřebuje mít přehled o cestách svých zaměstnanců. Zaznamenávání rychlosti a trasy je pro něj samozřejmě důležité. Takovou zaznamenávací kamerou může být Cel-Tec CD30X GPS. To je ta nejlepší kamera do auta.  Zachycuje rychlost a trasu do mapy.

Autokamera je důležitá, o tom není pochyb. V podstatě denně řešíte pomalé posunování na dálnici. Kamera v autě toto všechno zaznamená a pořízené záznamy můžete použít, kdykoli to bude třeba a v souladu se zákony.

Většina profesionálních řidičů má takovou kameru ve svém voze nainstalovanou. Je to jeden z prostředků, který může monitorovat pracovní cestu a pohyb vozidla během jízdy. Zaměstnavatel má pak přehled a zaměstnanec zpětnou vazbu, dojde-li k jakýmkoliv pozdějším sporům. Právě proto, aby se tomu předešlo, vybavují zaměstnavatelé své vozy autokamerami s GPS se záznamem trasy a rychlosti.

Taková investice rozhodně není zbytečná. Obzvláště firmy svá auta tímto doplňkem vybavují už téměř bez výjimky. Ale i běžná osobní vozidla jsou jimi často dovybavena. Mít zaznamenanou trasu například z dovolené může být velice užitečné. Když se na oblíbené místo někdy budete chtít vrátit, můžete si projetou trasu znovu oživit a vydat se po ní. Tak neváhejte, připojte se ke spokojeným vlastníkům a buďte in!

Kameru do auta s GPS lze zakoupit na eshopu Cel-Tec.cz.

 

 

 

Read more

Local News