Kam vyrazíte letos na dovolenou?

Share

Začátkem nového roku nastává plánování nových jak letních, tak zimních dovolených. Čemu dáváte přednost? Vychutnáváte si zimní radovánky v zasněžených horách, poznáváte nové kraje, nebo upřednostňujete lenošivou dovolenou u moře?

Lyžařské zájezdy v plném proudu

Ať už vyrazíte do českých hor, nebo se vydáte do rakouských či italských Alp, jednoznačně se jedná o nejvyhledávanější typ dovolené v zimních měsících. Zárukou Alp a Dolomit jsou perfektní podmínky pro lyžování, jež zahrnují jistotu sněhu a krásného počasí. Dalším benefitem jsou široké sjezdovky a luxusní zázemí. Jaká jsou nejoblíbenější střediska? Bezesporu k nim patří Dachstein, Sella Ronda a Kaprun.

Cestujte za poznáním

Rádi se seznamujete s novými zeměmi a městy? Máte v úmyslu si danou oblast důkladně procestovat, protože ležení na pláži vám přijde jako promrhaný čas? Pak jsou pro vás poznávací zájezdy to pravé. Cestovní agentury organizují tento druh zájezdů nejen do oblíbených měst a metropolí, nýbrž vás též provedou přírodními krásami. Která místa mezi poznávacími zájezdy vedou? Na špici se drží Benátky, Toskánsko, Katalánsko a Barcelona, následuje zelená příroda Švýcarska, Slovinska a Normandie.

Lenošení na pláži

Nejvíce si odpočinete u moře, aniž byste se museli o něco starat? Vychutnáváte si rozpálenou pláž, lahodný drink a servis all inclusive? V tom případě vybírejte z široké nabídky pobytových zájezdů, které skutečně uspokojí každého. V jarním období se ohřejete v Egyptě, Turecku, Tunisu či Maroku, v létě se jezdí hlavně do Itálie, Řecka, Chorvatska a Španělska. Láká vás exotické dovolená? Mezi nejoblíbenější destinace patří Thajsko, Srí Lanka a Bali. Kompletní nabídku jednotlivých zájezdů naleznete na webových stránkách cestovní agentury tady. Rozhodování vám usnadní žebříček TOP destinací.

Read more

Local News