Kam pro pneumatiky? Do pneuservisu Praha Michle!

Share

Kdyby se vás vaše dítě zeptalo, co je to vlastně pneumatika, můžete ho vzít do pneu bazaru, nebo ukázat na kolo automobilu. Většímu dítěti však můžete vysvětlit, že se jedná o vulkanizovanou pryž, do níž jsou přidány další komponenty. Tato směsice látek pak tvoří pneumatiku, která zajišťuje přímý kontakt s vozovkou. Řečeno bez nadsázky – pneumatika se řadí mezi jeden z nejdůležitějších prvků při jízdě auta, motorky, ale i obyčejného kola. Často se vyplatí místo nových pneumatik pořídit si použité pneumatiky z pneu bazaru. Dnes existuje taková spousta dezénů, modelů a tvarů pneumatik, že se v nich vyzná pouze opravdový fanda. Pokud jím nejste, pokud si necháte poradit a pokud chcete chytře ušetřit, pak je pro vás návštěva pneuservisu Praha Michle tím nejlepším počinem.

Pneumatiky, které padnou

Navštivte pneu servis Praha 10 a nebudete se muset trápit vlastním výběrem z přebujelé nabídky nekvalitních pneumatik na našem trhu. Existuje totiž na tisíce značek pneumatik, ovšem jen vpneuservisu Praha 10 ví, které z nich se řadí mezi opravdu prvotřídní, a to jak svou kvalitou, tak i bezpečností. Po návštěvě pneu bazaru Praha se vám tak určitě nestane, že budete mít své auto obuté do nevyhovujících pneumatik. Bylo by to stejně nerozumné, jako si po testu brzdových kotoučů tyto nechat vyměnit za papírová kola štěstí.

Vsaďte na kvalitu levných pneu

Lepší než nové nekvalitní importované gumy bůhví odkud, jsou pneumatiky od renomovaných výrobců. I ty můžete mít ve výborné kvalitě a za levné peníze. Stačí vsadit na kvalitu použitých pneumatik z pneuservisu Praha Michle. Postarají se tam o vás opravdu odpovědně. Samozřejmostí je geometrie kol, seřízení sbíhavosti, test brzd, test tlumičů i test podvozku. Jaro je na krku, tak příliš neotálejte a pneuservis Praha 10 navštivte co nejdříve.

Read more

Local News