Jste spokojeni s velikostí svého penisu? Unikátní tipy, jak zvětšit penis

Share

Penis pro muže znamená mnoho, už ve starých kulturách je mnohdy uctíván, například v Bhútánu je součástí místního folklóru. Samozřejmě i muži v Evropě berou svůj penis jako důkaz mužství, tedy přesněji jeho velikost. Je dokonce vědecky dokázáno, že velikost mužského penisu ovlivňuje sebevědomí muže, ale celkově může mít vliv na psychiku. Proto pokud nejste spokojeni se svým penisem, je ten pravý čas to změnit.

Podívejte se na unikátní a hlavně ověřené tipy na zvětšení penisu, ať už dlouhodobě nebo jen před samotným sexuálním stykem.

Vyzkoušejte doplněk stravy Xtrasize

Je více způsobů, jak zvětšit svůj penis, ovšem ne každý je dlouhotrvající. Právě to je velká výhoda doplňku stravy Xtrasize, který zvětší váš penis až o 2 cm. Možná se vám na první pohled zdají 2 cm málo, ale je to znatelné zvětšení a celkově se jedná o produkt s jedněmi z nejlepších výsledků na trhu. Na složení Xtrasize pro zvětšení penisu měli vliv různí odborníci a výživový specialisté, takže se nejedná o žádný produkt bez ověřených výsledků.

Velkou předností Xtrasize tablet na zvětšení penisu je jejich přírodní složení, mohou je užívat všichni muži, nemají žádné vedlejší negativní účinky. Podle složení je produkt vyroben pouze z kvalitních surovin, které mají ověřený vliv na lidský organismus.

Doplněk stravy na zvětšení penisu Xtrasize působí na erektilní tkáně, tedy konkrétně topořivá tělíska uvnitř penisu a působí na ně regenerativně, po dlouhodobém užívání se zlepší jejich stav a budou moci pojmout i více krve, což má za následek nejen kvalitnější a silnější erekci, ale celkově větší penis, protože velikost penisu závisí právě na možnosti topořivých tělísek, jak moc se dokáží roztáhnout a jaký objem krve pojmou.

Prodlužovač penisu a síla obyčejné masturbace

Pokud nevěříte doplňkům stravy, že skutečně mohou penis zvětšit, byť se jedná o ověřené produkty, určitě vyzkoušejte takzvané extendery – prodlužovače penisu. Extender je poměrně jednoduché mechanické zařízení, které si nasadíte na penis a nosíte za účelem prodloužení penisu. Výsledky extenderu jsou dlouhodobé, ale musíte zařízení nosit skutečně dlouho, než se projeví. Extender penisu natahuje topořivá tělíska a tím zvětšuje jejich objem.

A co jste možná netušili, obyčejná mužská masturbace má kladný vliv na velikost penisu, sílu erekce a samozřejmě na psychickou pohodu muže. Masturbace je skutečně po všech stránkách prospěšná a dokonce prodlužuje i výdrž při sexu.

Read more

Local News