Jít na jedno nebylo nikdy snažší

Share

Každému z nás se čas od času stane, že dostane jistý druh žízně, takový druh, který nejde uhasit vodou a na řadu přijde něco lepšího – pivo. Pro takové případy je dobré mít při ruce telefon s aplikačkou Pivo?!.

Co tato velice přínosná aplikace svým uživatelům nabízí? Jednoduchou a rychlou domluvu s přáteli, kteří mají aktuálně stejný druh žízně, jako vy.

Jednoduchá instalace je provázena potvrzovací SMS, poté si aplikace sama najde, které Vaše kontakty ji mají nainstalovanou a rovnou vám je v úvodní obrazovce nabídne. Občas se můžete i divit, jaké kontakty se v seznamu objeví, třeba staří přátelé, jejichž kontakty máte v telefonu už jenom proto, že jste líní si koupit nový. S takovými starými známými bude zajímavé zajít na pivo. A o tom tato zajímavá aplikačka od Staropramenu je.

Sdílení s přáteli

Aplikace má jednoduché rozhraní pro sdílení s přáteli. Využívá většiny komunikačních aplikací a pomocí nich můžete velice jednoduše vyzvat kamaráda ke stažení aplikace. Což je poměrně zajímavý a inovativní způsob šíření.

Jak pozvat kamarády na pivo?

Aplikace je povedená a proto je ovládání velice intuitivní, v úvodní obrazovce si vyberete z kontaktů, které aplikaci používají. Po stisknutí tlačítka v barvě piva ještě vyberete čas, kdy chcete zajít na pár kousků plus název vaší oblíbené putiky a pak už jen čekáte, kdo se přidá.

ios-app

Co by se mohlo zdát zvláštní je, že samotný Staropramen v aplikaci, ač její vývoj asi nestál pár tisícovek, nemá umístěnou žádnou reklamu. Aplikace je zajímavá a rozhodně bych ji doporučil dobré partě lidí, která se vždy ráda sejde na Pivo?!

Kde stáhout aplikaci?

Aplikace je ke stažení pro iPhone na adrese : http://apple.co/1FMhF4m, a pro Androidy můžete stahovat na adrese: http://bit.ly/1F3nmvY .

Read more

Local News