Jídelní stoly z masivu

Share

Masiv se v dnešních domácnostech oproti dřívějšku těší stále větší oblibě. Není divu! Tento materiál se hodí do každého interiéru a po zdravotní stránce je naprosto nezávadný.

Nadčasový nábytek, co vydrží

Lidé se u jídla sdružují už odnepaměti. Z toho vyplývá, že stůl v jídelně neslouží pouze jako kus nábytku určený k servírování pokrmů, ale i jako prostředek ke komunikaci. Příjemné teplo rodinného kruhu skvěle podtrhne jídelní stůl z masivu. Dřevo má své osobité kouzlo a lichotí nejen očím, ale je příjemné i na dotyk. Celkově nábytek z masivu vzhled domácnosti podtrhne a vnese do ní závan moderního designu.
Jídelní stoly z masivu jsou velmi pevné. Díky tomu mají dlouhou životnost a nerozviklají se hned po několika týdnech, jako tomu bývá u kousků vyrobených z překližky. Firma Werdina Trade vyrábí kvalitní nábytek z masivu určený do interiéru, ale i do zahrady. V nabídce má široký výběr designových produktů, které si můžete prohlédnout v jejich eshopu. Pokud patříte mezi typy, co se na nábytek raději podívají naživo, můžete navštívit vzorkovnu firmy v Nové Vsi u Prahy.

Snadná údržba doma i v restauraci

Pokud stále váháte, zda bude masivní jídelní stůl to pravé ořechové zrovna pro vás, možná vás přesvědčí jeho snadná údržba. Materiál má antistatické účinky, což v praxi znamená, že odpuzuje prach. Aby vám jídelní stůl z masivu vydržel po dlouhá léta, stačí jej pouze pravidelně ošetřovat oleji a vosky, kterých se na trhu v současnosti nachází nepřeberné množství a cenově jsou naprosto přijatelné.
Jídelní stůl masiv se perfektně hodí i do různých restauračních zařízení. V těchto prostorách bývá důraz na estetiku mnohdy vyšší než v domáckém prostředí. Zároveň jsou kladeny také silnější požadavky na životnost nábytku, tudíž bytelnost masivu je pro tento případ jako stvořená.

Read more

Local News