Jídelní stoly z masivu jsou hitem

Share

Stále platí, že jídelní stůl je důležitý jako místo, kde stmelujeme rodinu. Pokud máme stůl správný, co do velikosti, odolnosti i bytelnosti, umí nám nabídnou mnohem více než jen společné stolování.

Krásný masivní jídelní stůl dává interiéru šarm

Ideální je pořídit si do interiéru natolik odolný jídelní stůl, že odolá vylitému vínu, borůvkové šťávě i třeba mastným skvrnám. I dřevo bez povrchové úpravy ošetřené oleji se takto chovat umí. Naopak, mnohdy se stoly z moderních materiálů tváří bytelně a odolně. Pak však stačí mini prasklinka na horním laku a zjistíte, že stůl je vlastně papírový. Napuchne, změní se struktura materiálu a rozhodně jej nečeká stárnutí do krásy. Jídelní stoly z masivu jsou jiné. Bytelné, pevné, odolné a vlastně věčné. Jsou to přesně ty stoly, které se dědí z generace na generaci a umí stárnout s noblesou.

Stůl, který umí více

Dáte-li si do interiéru dostatečně velký masivní jídelní stůl, budete jej rozhodně využívat mnohem více než jen pro večeře a nedělní rodinné obědy. Vytvoříte si multifunkční prostor, kde můžete trávit čas s dětmi, partnerkou či partnerem. Chcete si povídat o knížkách, lepit modely letadel, kreslit a malovat či vytvářet různé rukodělné výrobky? I pro tyto účely je kvalitní dřevěný stůl ideálním. Hrajete doma deskovky? Na malý stůl, ale dokonce ani na ten standardní, se s nimi nevejdete. Potřebujete pořádný prostor. I k tomu jsou masivní dřevěné stoly ideální.

Jídelní stůl masiv – to je nábytek z Indie

E-shop Furniture-nabytek.cz se specializuje na dovoz indického masivního nábytku do České republiky i na Slovensko. Vyrábí se v šesti barevných odstínech z palisandru a ve čtyřech z mangového dřeva. V nabídce nechybí nádherné dřevěné masivní stoly. Hodí se jako rustikální, někdy je dokonce zdobí i různé rustikální prvky. Jídelní stůl masiv však ladí perfektně i v moderních interiérech, dokonce i v těch hypermoderních. Skvěle vypadá i ke stylu, kde byste to možná nečekali, třeba k vesnickému, Provence či k industriálnímu stylu.

Firma je výhradním dovozcem z Indie a je schopna nabídnout i nábytek vyrobený na míru konkrétního zákazníka. Kromě masivních jídelních stolů nechybí v sortimentu ani masivní nábytek do obývacích pokojů, jídelen, pracoven, ložnic a taktéž do restaurací a hotelů, kde je hojně používaným.

Read more

Local News