Jídelní set zajistí pohodové posezení i v malé kuchyni

Share

Jste zvyklí snídat vestoje a dát si v kuchyni ranní kávu pouze tak, že ji máte postavenou na kuchyňské lince? Ano, takovéto chlapské stolování má jistě své kouzlo. Dopřát si ovšem pohodlí v malé kuchyni s menší porcí prostoru přitom lze! Jak? Jednoduše, pořiďte si jídelní set. Rázem se budete moci přestěhovat na pohodlnou sedačku. Navíc tady posedíte i s dalšími obyvateli domácnosti. Dívat se třeba na vaši partnerku při přípravě pokrmů přece určitě stojí za to! Že ještě jídelní set doma nemáte? Nevadí, prostě si ho koupíte. My vám poradíme, co všechno brát v potaz a kde nákup realizovat.

Stačí vám roh místnosti

Máte strach z toho, že se vám do kuchyně už nic nevejde? Nesmíte si představovat klasický velký stůl a nejméně šest židlí! Moderní jídelní sety jsou maximálně prostorově úsporné. Skládají se totiž jen z rohové lavice a stolu. Je fakticky jedno, jestli zvolíte pravou či levou variantu. Jen pro orientaci uvádíme celkový rozměr lavice včetně rohu, který činí standardně 168×126 cm. Roh vaší kuchyně bude využitý v nejvyšší možné míře a v podstatě získáte i jídelnu.

Kvalitní materiál v hlavní roli

Jakýkoli nábytek do kuchyně se rozhodně vyplatí zakoupit ve vysoké kvalitě. Nepočítá se s tím, že by byl za krátký čas měněn. Nezbytná je především bytelná konstrukce lavic i stolu. Veškeré spoje musí být pevné a zkontrolujte si také maximální nosnost lavic. Neméně důležitá je i míra pohodlí při sezení. Jestliže máte raději tvrdší podklad, postačí celodřevěné sety. Pro vyznavače poněkud měkčího posezení jsou k dispozici polstrované lavice i s měkkými opěradly.

Neotřelý vzhled zaručen

Moderní jídelní sety jsou dnes k dostání ve spoustě zajímavých podob. Z dřevin není problém volit namoření jak do tmavých odstínů typu ořechu či olše, tak i do světlých. Moc hezky vypadají dekory smrku a borovice. Vybírat lze z různých barevných variací polstrování. Prolistujte si nabídku na www.dona-shop.cz a najdete ten správný set určený přesně do vaší kuchyně.

Read more

Local News