Jedničku v oboru strojírenství hledejte v Moravskoslezském kraji

Share

Tvarové výpalky a jiné výrobky pocházející ze strojírenství by vždy měly být vyrobeny s maximální přesností. Výrobky se používají do různých strojů, mnohé hutní materiály se využívají do stavebních konstrukcí, proto je nutné, aby takové výrobky byly vyrobeny skutečně kvalitně. Nemůžeme se divit zákazníkům, že v případě velké objednávky tvarových výpalků touží po kvalitním dodavateli, který je proslulý svou pečlivostí a zmiňovanou kvalitou. Otázkou je, kde jedničku v oboru strojírenství hledat, pokud ji potřebujeme.

Abychom vám ušetřili čas, poradíme vám. Jedničku v oboru strojírenství hledejte v Moravskoslezském kraji. V tomto kraji dochází v posledních letech k obrovskému nárůstu společností působících ve strojírenství, tudíž jsme hledání asi moc neulehčili.

Kdo je jedničkou v Moravskoslezském kraji?

Nebudeme dlouho chodit kolem horké kaše. Jedničkou v oboru strojírenství je firma MSC MetPro, a. s., která na trhu působí už několik let. V současné době se zaměřuje jen a pouze na zakázkovou výrobu tvarových výpalků a podobných výrobků.

Firma se oproti své konkurenci výrazně liší, a to nejen dobrou pověstí, ale také tím, z jakých hutních materiálů je ochotna výrobky vyrobit. Nejvíce se využívá oceli, což je samozřejmě, vždyť ocel je hodnocena za nejpevnější hutní materiál. Dále však pracuje i s nerezem, kotlíkovými plechy nebo případně se speciální, vysokopevnostní ocelí, která není běžná.

Potřebujete rozdělit materiál na různé velikosti?

Tři typy dělení materiálu, kdy máte možnost nařezat materiál laserem, plazmou nebo plynem. Dělení materiálu, který probíhá formou pálení laserem, plazmou nebo plynem je pro každý typ a velikosti materiálu.

Jaká je nabídka služeb?

Zajímavá je i nabídka služeb, která zahrnuje snad všechny procesy strojírenské výroby. Najdeme mezi nimi ohraňování materiálu, což je prováděno díky ohraňovacím lisům, dále také rovnání materiálů, díky čemuž dojde k odstranění nerovností a deformací. Nesmíme opomenout ani na vrtání a řezání závitu či na následnou dopravu, která je taktéž zahrnuta v nabídce služeb.

 

 

Read more

Local News