Jakou fotopast vybrat pro ostrahu vašeho domu?

Share

Chcete ochránit svůj dům před nejrůznějšími nenechavci? Pokud nechcete investovat nemalý finanční obnos do propracovaného kamerového systému, doporučujeme vsadit na fotopast. Toto drobné zařízení totiž dokáže funkci kamery směle nahradit, a navíc nezatíží ani váš rodinný rozpočet. Jakou fotopast pro ostrahu vašeho majetku vybrat?

Vsaďte na značku FOXcam

Fotopast na ostrahu majetku má ve své nabídce řada výrobců. My vám doporučíme inovativní českou značku FOXcam, která stojí za fotopastmi vhodnými pro ochranu majetku i myslivost. FOXcam přitom spolupracuje s významnými výrobci fotopastí a výsledkem jsou kvalitní zařízení, která jsou vybavená moderními technologiemi.

První tip: Fotopast RANGER

Model RANGER vyniká svým poměrem mezi cenou a výkonem. Zakoupit jej můžete již za 2 490 Kč. Za tuto nízkou cenu přitom získáte fotopast, která dokáže okolí monitorovat až do vzdálenosti 12 metrů. Veškeré pořízené snímky jsou přitom ukládány na SD kartu, ze které si je můžete kdykoliv stáhnout.

Fotopast pracuje s technologií FOXraw. Díky té jsou snímky velmi ostré a pyšní se vysokou hloubkou barev. Váš dům přitom skvěle ochrání i v noci, jelikož noční snímky pořizuje s minimálním množstvím šumu.

Druhý tip: Fotopast FOXcam SG880MK-18mHD

Tento model již dokáže pořízené snímky odesílat na váš e-mail nebo mobilní telefon. Tím vám významně usnadňuje práci. Pořídit jej můžete již za 4 990 Kč. Správa fotopasti přitom probíhá pohodlně na dálku.

Stejně jako předchozí fotopast, i tato disponuje technologií FOXraw. I noční snímky tak budou velmi kvalitní. Obrysově dokáže FOXcam SG880MK-18mHD zachytit objekty, které jsou vzdálené i 30 metrů.

Navíc je k tomuto modelu k dispozici i speciální adaptér pro napájení ze sítě. Nemusíte tak vůbec řešit připojování baterií do fotopasti.

Tyto fotopasti můžete zakoupit na www.eshop-fotopasti.cz, kde si o nich přečtete i další informace.

 

Read more

Local News