Jaké značky používají ti nejlepší skejťáci a můžete i vy?

Share

Dnes na trhu najdeme mnoho skate značek, do nichž se lze zamilovat na první pohled. Samozřejmě nelze mít všechno od každé značky, ale od každé značky můžete mít aspoň pár kousků. Pokud jste skateboardistou a chcete oživit svůj skate šatník, máme pár tipů na značky, které se vám jistě budou líbit. Skate značek opravdu neustále přibývá, vždyť skateboarding je stále oblíbenější, a to hlavně u mladé generace, která potřebuje cítit volnost a svobodu. Obecně lze říct, že skate styl je specifický volným oděvem (zpravidla se kupuje oblečení vždy minimálně o velikost větší) a pohodlnou obuví s nízkou podrážkou.

Pojďme si však zmínit žhavé skate značky mající opravdu stylové skate oblečení a mimo jiné také skate doplňky a desky, které nelze nechat v skateshopu Ambassadors.eu.

Rollerbones

Kdo jednou dojde k Rollerbones, už nikdy nebude prahnout po jiné značce. Rollerbones má v nabídce především dámská trička a tílka, která při pohybu nijak nepřekáží a perfektně sedí. Dámy skejťačky, už máte tílko Rollebones ve svém šatníku?

Ambassadors

Jednou z oblíbených skate značek je česká značka Ambassadors, která je považována za tahouna tuzemské skateboardingové scény. Pod touto značkou najdete nejen skvělé kousky oblečení, ale také desky a jiné doplňky určené ke skateboardingu.

JSLV

Taktéž populární skate značka JSLV vznikla před dvanácti lety a od té doby na trh přinesla řadu skvělých a kvalitních skate kousků. Značka se nevěnuje jen výrobě kvalitního oblečení na skate, ale také se věnuje výrobě kvalitního oblečení na surf nebo snowboarding, případně na denní nošení. I když je značka na trhu relativně krátce, už dnes je uznávaná na mezinárodní úrovni.

TURBOKOLOR.CO

Značka TURBOKOLOR vznikla ve Varšavě, kde ji založil umělec Pawel Swanski. Jedná se spíše o streetovou módu, jejíž základy jsou právě ve skateboardingu.

Read more

Local News