Jaká Bondova dívka u vás vyhrává?

Share

Neodmyslitelnou součástí „bondovek” vždy byly Bond girls. Muži tyto ženy mají za ten největší klenot z filmových sérií Jamese Bonda. Vystřídalo se jich asi dvacet. Některé krásky ukázaly opravdovou akci a jiné se rády nechaly zachraňovat. Která Bond girl vás navštěvuje ve snech?

Mokrá kráska

Za jednu z nejlepších Bond girl je považována Honey Ryder. Sehrála ji švýcarská herečka Ursula Andress. Agenta okouzlila v první „bondovce” Dr. No. Není možné zapomenout na její lákavé tělo v plavkách. Díky filmu se stala sex-symbolem 60. let. Bílé bikiny byly celosvětovou hitovkou.

Lákala do pasti

Ruská špionka Tatiana Romanova lákala Jamese do pasti ve filmu Srdečné pozdravy z Ruska. Tuto roli hrála italská herečka Daniela Bianchi. Kvůli její špatné angličtině musela být předabovaná Barbarou Jeffordovou. Daniela brzo pověsila herectví na hřebík. Vzala si janovského magnáta, vlastníka loděnic.

Krátce manželkou

Film v Tajné službě jejího veličenstva představil novou krásku. Tracy Draco byla Bondova manželka, kterou po svatbě zastřelili. Výborně ji zahrála Diana Rigg. Ve svých 74 letech je stále uznávanou herečkou. Můžete ji znát ze seriálu Mstitelé jako agentku Emmu Peel, kde se stala jakýmsi ženským Jamesem Bondem. Naposledy hrála ve fantasy seriálu Hra o trůny.

Záhadná, ale krásná

Bond girl si zahrála i doktorka Quinnová, tedy Jane Seymour. V dílu Žít a nechat zemřít se vcítila do záhadné postavy Solitaire, která pracuje jako „médium”. Herečka jde dnes stále z role do role. Mimo jiné píše i knížky pro děti. Dlouhodobě spolupracuje s charitou.

Exotická kráska

Halle Berry, kráska afroamerického původu, rozsvítila další bondovku. Autoři tentokrát vsadili na exotiku a udělali dobře. Halle hrála Bond girl se jménem Jinx. Jde o čistě kladnou postavu. Za Jinx vyinkasovala 4 miliony dolarů.

Sexy start kariéry

Málokterá z hereček a modelek by nechtěla mít pletky s Bondem v jedné z jeho sérií. Máme u nás blondýnku, brunetu, nebo zrzku, které James podlehne? Co třeba mladá zpěvačka Monika Bagárová? Tato finalistka Superstar by Jamese svedla nejen svým hlasem. Možná by ho spíše přitahovala Veronika Nová, dcera Pavla Nového. Veronika je herečka, známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Své křivky už několikrát s chutí ukázala. Hrála dokonce v erotickém klipu Vo svetri. Zpěvačka Olga Lounová by také dokázala agenta vlákat do pasti. Jako zcela kladnou postavu si ji jen málo lidí dokáže představit. Modelka Eliška Bůčková předvedla svůj herecký talent v muzikálu Hamlet. Obstála by i v bondovce? Svádět určitě umí i představitelky muzikálové Kleopatry zpěvačky Gabriela Gunčíková a Kamila Nývltová. Od Jamese můžeme také čekat, že tentokrát dá přednost vyzrálejším děvčatům. Můžeme jmenovat Alici Bendovou, Kateřinu Brožovou, nebo Moniku Absolonovou. Která z dívek a žen by to vyhrála u vás? To můžete napsat jako komentář. Jsme zvědaví!        

Read more

Local News