Jak zabavíte své děti při pobytu na zahradě?

Share

Přesně v tuto chvíli přichází tolik oblíbené období, kdy se můžeme začít pomalu vracet na své zahrady. Nejdříve je však musíme připravit na novou sezónu. Součástí této práce je i přikoupení hraček pro děti. Jak je zabavíte?

Všechny formy hry v jedné šikovné konstrukci

Nechcete složitě shánět zahradní houpačky, dětská pískoviště, skluzavky, prolézačky a další komponenty zvlášť? V takovém případě vám přinášíme zajímavý tip – kompletní dětské hřiště se vším všudy.

V rámci jedné konstrukce získáte dětský domeček, dva druhy houpaček, skluzavku, lezeckou stěnu, žebřík i pískoviště. Vše bude přitom situované maximálně na několika metrech čtverečních, takže se jedná o ideální řešení i pro menší pozemky.

Takové vychytávky nabízí oblíbený e-shop Skluzavky.cz. Stačí se podívat do kategorie „Dětské domečky“, a ihned uvidíte několik různých variant konstrukcí. V daném obchodě si můžete klidně objednat i další produkty, jako jsou například koupací sudy, dětský nábytek, kolotoče, a dokonce i workout hřiště.

Potřebujete nový domek?

Rozhodli jste se nahradit starou a rozpadlou chatu? Pak rozhodně nemusíte shánět řemeslníky, vymýšlet kdovíjaké plány a podobně. Místo toho si raději objednejte zahradní domky ve formě stavebnice.

Ze všeho nejdříve si prohlédněte jednotlivé varianty domků na stránkách pod vloženým odkazem. Všechny z nich jsou vytvořené z masivního dřeva, plastových oken, moderních dveří i dalších klasických komponentů. Nejedná se tedy o žádné levné náhražky.

Stejně zajímavé jsou i jejich rozměry. Některé druhy se totiž chlubí užitnou plochou okolo čtyřiceti metrů čtverečních. Dost na malou kuchyňku, obývací pokoj, velkou skříň, komodu a toaletu.

Ať už si vyberete libovolný produkt, dodavatelé jej doručí až na váš pozemek. Poté ho s pomocí jednoduchého návodu složíte.

Read more

Local News