Jak vybrat střih spodního prádla

Share

Většinou si muži během je dospívání oblíbí určitý střih spodního prádla, který pak nosí celý život a nepřemýšlí nad změnou. Ani nemusí, když nemají důvod, ale mohou se zbytečně ochudit o pohodlné prádlo jen proto, že ho nezkusili. Navíc s více typy střihů mají více možností kombinací s oblečením. Jak tedy vybírat podle střihu?

Aktivita 
Na rozdíl od žen potřebují muži v intimních partiích na jednu stranu určitou volnost, ale na stranu druhou také oporu a ochranu. Při sportu je přílišná volnost a prostor spíše na obtíž, protože nenabízí naprosto žádnou podporu. To může vést k namožení kůže nebo třeba jen nepříjemným pocitům během fyzické aktivity. Pro sport jsou tak vhodné boxerky nebo slipy. Oba typy prádla nabízí dostatečnou oporu a volnost při pohybu a nijak při tom neomezují.

Oblečení 
To, co si vezmeme na spodní prádlo, hraje také svou roli. Celkový dojem z dokonalého outfitu může naprosto pokazit špatně zvolený střih prádla. Úzké kalhoty k obleku podle poslední módy si moc nerozumí se širokými nohavicemi trenýrek, které pak pod nohavicí kalhot vytváří viditelný lem nebo ještě hůře, nevzhlednou bouli z nahrnuté látky. Prádlo tak vybírejte vždy tak, aby pod oblečením nebylo vidět a nekazilo celkový dojem. Výjimkou jsou samozřejmě volnočasové aktivity, u kterých naopak trendy často velí ukázat lem spodního prádla, i když se tato pánská móda týká spíše mladších ročníků.

Pohodlí 
Základním a nejdůležitějším kritériem při volbě prádla by mělo být pohodlí. Jakékoli škrcení nebo tlačení není u prádla žádoucí bez ohledu na jeho střih. Nejvíce volnosti nabízí pánské trenýrky, které mají širší nohavice a dostatek prostoru, je však na místě dávat si pozor právě na to, zda nás nečeká nějaká fyzická aktivita. Pro běžné nošení jsou ideální volbou, protože nabízí pohodlí a především v letních měsících je pod volné šortky preferuje mnoho mužů.

To, kterému prádlu dáte přednost nebo se rozhodnete jednotlivé střihy střídat podle okolností a vaší nálady, je čistě jen na vás. Dobře padnoucí spodní prádlo je základem pro úspěšný a pohodový den.

Read more

Local News