Jak vybrat softshellovou bundu?

Share

S příchodem podzimního počasí začala klesat venkovní teplota i k bodu mrazu. Pokud přemýšlíte nad vhodnou bundou, dejte šanci materiálu zvanému softshell, jenž se vyznačuje vysokou odolností. Získal si nejen mezi sportovními a outdoor nadšenci obrovskou popularitu, a to hned z několika důvodů.

Softshell je speciální materiál, který si zamilujete nejen při jakékoliv venkovní sportovní činnosti, ale i na běžné nošení. Softshell bunda sluší také ratolestem, jež jsou neustále v pohybu, takže výhody daného materiálu využijí na maximum.

Softshell je takový malý zázrak

Pokud se řekne softshellová bunda, každý asi ví, o jaký druh oblečení se jedná. Znáte však všechny její přednosti? Víte, proč byste si ji měli pořídit i vy? Softshellové oblečení se chlubí svou všestranností, přičemž oblékat si ho můžete klidně během celého roku. V případě, že je bunda vybavena membránou, je vysoce odolná vůči větru a dešti, zato není až tak prodyšná. Membránová varianta se hodí především na zimu. Jestliže sáhnete po softshellové bundě bez membrány, uplatníte ji hlavně během jarního a letního počasí, neboť je prodyšná, ale zase odolnost vůči větru a dešti není tak vysoká.

Dále vás nadchne, že softshellová bunda dámská, pánská i dětská je naprosto lehká, příjemná na dotek a skvěle poddajná.

Bunda, kterou využijete po celý rok

Jak softshellová bunda pánská, tak i dámská se dá nosit během celého roku, neboť vám zajistí pohodlí za jakýchkoliv klimatických podmínek. Sice taková bunda není stoprocentně nepromokavá, ovšem krátký déšť bez problémů zvládne.

Jestliže hledáte internetový obchod, kde koupíte softshellové oblečení, doporučujeme podívat se do pestrého produktového portfolia e-shopu lambeste.eu. Spokojení budete jak s bohatým sortimentem, tak i cenami a kvalitou.

Read more

Local News