Jak vybrat kameru do auta, aby splňovala všechny naše požadavky?

Share

Dnes už jde prakticky o nezbytnost, zvláště pokud jezdíte autem opravdu často. Kolize s jiným vozem, která je natočená na videozáznam, pomůže objasnit vyšetřovatelům všechny důležité otázky. Nahrát si cestu na dovolenou ale můžete také, zkrátka jen tak pro radost – během zimních dnů si pak můžete záznam přehrát a zpříjemnit si tak mrazivé období s minimem slunečního svitu. Kamera je v moderní době důležitým příslušenstvím a je také pravdou, že nebude nijak překážet ani řidičům, umístí se jednoduše tak, aby nebránila ve výhledu…

Snadná instalace, miniaturní rozměry a kvalita nahrávek

Bezesporu je pravdou, že některá kritéria budou uvádět jako důležitá snad všichni, kteří si chtějí podobnou elektroniku pořídit. Takže, jak vybrat kameru do auta, když chcete získat dobrého pomocníka nejen na dlouhé cesty? Klíčové jsou rozměry, protože výhled řidiče je až na prvním místě a ohrozit bezpečnost rozhodně nikdo nechce. V neposlední řadě se hodí i praktické držáky, které zaručí opravdu snadnou montáž. A co ještě? Jistě, zmínit musíme i možnost nahrávky videa ve Full HD, jiné rozlišení dnes ani nemá smysl – tedy pokud mají být záměry promítány doma na videu nebo posloužit pro vyšetřovatele případné autonehody jako pádný důkaz.

Dnes už patří k základnímu vybavení vozu

Vhod přijde taxikářům i řidičům z povolání, soukromníkům, ale i těm, kteří se rádi podívají na videozáznamy z cest. Nejlepší autokamera je malá, nabídne dostatečně široký úhel záběru a také barevný displej, díky němuž se snadno ovládá. Důležité je také otřesové čidlo, které zajistí nahrávání bez nejmenších problémů v každé situaci na vozovce. Díky nočnímu vidění pak můžete vyrazit do terénu v podstatě kdykoliv, ať už půjde o pracovní nebo soukromou cestu, vše může být pečlivě zaznamenáno.

Pokud si nevíte rady s výběrem vhodného typu, tak odborníci z eshopu cel-tec.cz vám vždy ochotně pomohou.

Read more

Local News