Jak správně stimulovat bod-G?

Share

O ženském bodu G víme již více než 60 let. Skutečnost, že ženy jsou schopny dosáhnout svého orgasmu a dokonce i ejakulace pomocí intenzivní stimulace určitého bodu schovaného uvnitř pochvy je již vědecky potvrzena. Toto místo se nachází v přední části pochvy a nazývá se i G-spot, nebo Gräfenbergův bod na počest německého gynekologa, který na něj první upozornil. Toto místo má pro ženu velký erotický význam.

Co to je bod-G

Ženský bod G je ekvivalent mužské prostaty. Má velikost menší mince a je z houbovité tkáně, které se od okolní tkáně liší tím, že je drsnější. Stimulací lépe rozpoznatelný. Konkrétně bod G je shluk nervové tkáně blízko u močové trubice na přední straně pochvy za stydkou kostí. Nachází se tedy přímo mezi stydkou kostí a krčkem dělohy. Jde asi o místo 4 až 4,5 cm od poševního vchodu, které lze nahmatat.

Jak najít bod-G u ženy

G bod nejlépe najdete, pokud je vaše partnerka vzrušená. Můžete tak vniknout ukazováčkem nebo prostředníčkem přímo do její vagíny tak hluboko, jak jen to půjde a hledat. Ohněte pak prst směrem k sobě, tedy směrem k její břichu a posunete jej ve směru ven z vagíny, až dokud neucítíte onu a drsnější oblast. Zkuste tento někdy dost nejasně hmatný bod hledat podle ženiných pocitů, které u vaší partnerky vyvolá mírný tlak prstů. Většina žen toto hledání popisuje jako velmi příjemný pocit, ale některé toto dráždění také naopak popisují jako velmi nepříjemné a spojené s nutkavým pocitem na močení. Při intenzivním dráždění se v průběhu minuty bod G jde až do velikosti větší fazole. Později velmi často dochází velmi intenzivnímu k orgasmu, často s ženskou ejakulací.

Jak stimulovat bod-G

Neexistuje návod, jak správně stimulovat bod G, protože neexistuje stejná žena. Každé ženě se při sexu líbí něco docela jiného a dráždění bodu G je dost klíčové. Každá žena má bod G trochu jiný a na jiném místě. Hlavně při jeho hledání nebuďte příliš dychtivý a přehnaně urputní. Vždy měňte svůj styl i jemnou intenzitu stimulace, až dokud nenajdete ten opravdu správný bod. Měňte i rytmus, který vaší partnerce opravdu vyhovuje nejvíce. Pokud je váš penis zakřivený, určitě jste tím vyhráli na celé čáře. Ušetříte si námahu s hledáním bodu G a partnerka bude nadšená. Při sexu se vždy zkuste dotýkat nejcitlivějšího místa ženské vagíny, bodu G. Pokud máte rovnější penis, není nic ztraceno a i tak můžete zabodovat. Postačí pouze zkoušet a hledat polohy, při kterých vaše partnerka vaginálního orgasmu opravdu dosáhne.

Dokonalá stimulace bodu-G

Dokonalá stimulace bodu G vždy závisí současně i na mnoha dalších faktorech. Jedním z nich je věk partnerky. Čím je žena starší, o to více a lépe zná své tělo a současně i svou sexualitu. Tělo má dávno probádané a ví, co chce. Souvisí to i s ženskými pohlavními hormony, estrogeny. Ženy do 30 let jsou na začátku své pohlavní dospělosti. Hladinu hormonu mají vyšší, a jsou na tom podobně jako muži. Stěny ve vagíně jsou o něco tlustší a stimulace bodu G pak není zrovna nejsnazší a nejdokonalejší. Později se ale právě v důsledku nižší produkce estrogenu stěny vagíny ztenčují a orgasmus dosažený právě pomocí stimulace bodu G je přístupnější a dokonalejší.

Bod-G a anální sex

Něco, co láká více muže než ženy. Ale jsou i výjimky. Mnoho žen se tomuto sexu vyhýbá. Jde o velmi intimní zážitek a bod G je při něm možné mnohem lépe stimulovat a následuje mnohem lepší orgasmus. Ten je pak opravdovým zážitkem nejen pro mysl, ale i pro celé tělo. Je to jako s mužskou prostatou. Jde o překonání bariéry. Pokud to nepřekonáte vy, nemůžete to chtít po ženě. A pokud to překonáte vy, ještě to neznamená, že to překoná i ona. Žena musí věřit svému partnerovi a vyžaduje maximální ohleduplnost. Jinak to může být i bolestivé, pokud se při tom žena dokonale neuvolní. Jde o velmi individuální záležitost.

Ženský orgasmus a bod-G

Většina žen umí vyvrcholit pomocí stimulace klitorisu. Tento skvělý orgasmus se ale nevyrovná a nemá takovou intenzitu jako orgasmus při stimulaci bodu G. Pokud u partnerky dosáhnete tohoto orgasmu, připravte se na velmi silné tělesné projevy, kterými mohou být například i svalové stahy až křeče. Nejsou ale výjimkou ani velmi emocionální projevy typu, jako je pláč a smích, či hluboké vyznání lásky, po kterém možná zas tak úplně netoužíte. Velmi pravděpodobně zažijete i první ženskou ejakulaci, která dovede být mírná, ale někdy i dost velká.

Ženská ejakulace

Ženská ejakulace je ve formě vypuzení bezbarvé tekutiny. Může jít o pár kapek, ale i o podstatně více tekutiny. Jde o vystupňování vzrušení ženy. Někdy tekutina jen jemně vytéká, jindy doslova gejzírem vystříkne až do vzdálenosti mnoha centimetrů. Jsou známé i případy, že výstřik ženského ejakulátu přesahuje více než jeden metr. To má na svědomí takzvaná ženská prostata, tedy bod G. Je to žláza nacházející se v blízkosti její močové trubice. Jde o stejný embryonální základ, jako má prostata u mužů. Výměšky ejakulátu mají i velmi podobné složení. Mnohé ženy uvádějí, že tekutina má také velmi obdobný zápach jako má mužské semeno. Na rozdíl od mužů mohou ženy orgasmu dosáhnout hned několika způsoby. Drážděním klitorisu, vaginální masturbací, anebo stimulací bodu G. Tak směle do toho, vydejte se hledat bod G.

 

 

Read more

Local News