Jak se vyhnout nákaze virem? Cestujte bezpečně vyčištěným autem

Share

Poslední týdny jsou v tuzemsku ve znamení boje se zákeřným virem. Přestože se nákaza dosud neprojevila u příliš velkého množství lidí, neustále panuje riziko, že se nakazíte, pakliže často a pravidelně cestujete prostředky hromadné dopravy, tedy autobusy, vlaky, metrem či třeba tramvajemi. Jak minimalizovat riziko nákazy? Využívejte osobní automobilovou dopravu.

Nemáte vlastní auto? Nezoufejte, vše se dá řešit

Někteří by jistě velmi rádi jezdili autem, aby se nemuseli tlačit ve veřejné dopravě, kde může dojít k nežádoucímu kontaktu s cizími osobami, tudíž i k nakažení. Jenže nemají vlastní auto a nechtějí za něj utrácet, případně nedisponují k jeho nákupu dostatkem finančních prostředků a bonitou k jejich získání. Řešením je využití autopůjčovny.

Příkladem firmy, u níž si lze zajistit osobní vozidlo, je autopůjčovna EasyRent. Má kladné recenze, její zákazníci jsou veskrze spokojení se službami, jež nabízí. Poskytuje krátkodobé i dlouhodobé pronájmy aut mnoha světových značek, v sortimentu nechybí ani kvalitní a luxusní vozy, především jde ale o cenově dostupná auta, která mají minimální počet najetých kilometrů, takže jsou spolehlivá a plně funkční. Firma garantuje jejich skvělý technický stav v okamžiku, kdy je nabízí k pronájmu.

Čisté auto, díky němuž nemusíte jezdit autobusem či vlakem

Výhodou pronájmu osobního automobilu je fakt, že už se nebudete muset při cestách do zaměstnání, za nákupy či při jiných příležitostech mačkat ve veřejné dopravě. Osobní vůz vám zajistí soukromí, tím pádem i mnohem větší bezpečnost. Nemusíte se bát toho, že se od někoho nakazíte. Autopůjčovna EasyRent všechny vozy před zápůjčkou důkladně čistí. Používá k tomu speciální přístroj, který interiér vozidla dokonale dezinfikuje ozonem. Čištění si můžete nechat provést rovněž během celé doby, kdy pronájem běží. Ve vozidle se pak nemnoží bakterie a viry, což minimalizuje riziko nakažení.

Read more

Local News