Jak se pomocí masáže zbavit stresu

Share

V dnešní zrychlené době je stres všudypřítomný a dokáže nepříjemně potrápit nejednoho z nás. Přemýšlíte, jak se stresu zbavit? Vyzkoušejte masáž a vyberte si po staletí ověřenou techniku, která dokáže dostat vaše tělo i mysl do rovnováhy.

Jak vybrat masáž

Při výběru masáže se nejdříve rozmyslete, čeho chcete masáží dosáhnout. Můžete si vybrat relaxační masáž, která vás uvolní, ale také aromaterapeutickou nebo třeba erotickou masáž. Existuje nespočet technik masáží, které působí na fyzické, ale i psychické tělo a zdraví.

Pravidelnost masáží

Pokud chcete, aby vás masáž zbavila stresu, tak si ji dopřejte minimálně jednou týdně. Samozřejmě na začátku můžete i častěji, třeba dvakrát týdně. Posléze opakujte masáž klidně jen jednou až dvakrát měsíčně. Samozřejmě, pokud si vyberete například tantrickou masáž, zjistíte, že ji budete chtít opakovat častěji. Pravidelnost masáží urychlí a podpoří vaše snažení.

Erotická masáž vede

Na masáž nemusíte chodit jen sami, klidně vyzkoušejte erotickou masáž pro pár. Velkou výhodou je společný zážitek, o kterém si můžete posléze s partnerem pomáhat. Párová masáž dokonce pomáhá napravit problémy ve vztahu a dokáže v partnerství znovu vzbudit vášeň.

Uvolnit mysl

Při masáži se snažte na nic nemyslet. Nechte se opravdu jen hýčkat. Ať už si zvolíte klasickou, regenerační nebo třeba tantrickou masáž, tak si ji užijte naplno. Samotná masáž vás krok po kroku povede k tomu, abyste snáz dokázali uvolnit svou mysl a alespoň na okamžik zapomněli na starosti a problémy každodenního života.

Relaxace pro tělo

Kromě působení na duši a mysl, by vás měla masáž naučit, jak uvolnit své tělo. Někteří lidé mohou být například u první masáže v napětí a cítit se nekomfortně. Každá další masáž je pak příjemnější a dokážete si ji užít ještě víc. Uvolněte své tělo, nechte si promasírovat svaly a například u erotické masáže si užijte rozkoš a slastné doteky i v intimních partiích.

Další výhody masáží

Mezi další výhody, které vám pravidelná masáž, přinese, patří například lepší držení těla, zvýšení sebevědomí a učení se sebelásce. Při masáži zjistíte, že dotek je opravdu velmi důležitý a že má velký vliv na psychické pohodě. Pokud máte ve svém životě trápení, spoustu starostí, dopřejte si alespoň jednou za čas odpočinek a nechte se rozmazlovat. Věřte, že si to opravdu zasloužíte!

Read more

Local News