Jak poznáte na dívce v baru, že to dnes večer chce?

Share

Sbalit ženu v metru, v práci nebo jen tak na diskotéce? Máme pro vás ještě větší klišé, co říkáte na bar? Někdo by mohl namítnout, že v této oblasti rozhodně radit nepotřebuje a ve své podstatě se o značnou část úspěchu přece postará dostatečný přísun alkoholických nápojů. Ženy odhodí zábrany a muži se rozhodnou učinit první krok, ale jste si jisti, že je to správným směrem? Odmítnutí není vůbec příjemné, tak proč se snažit o ženu, která na to dnes večer nemá náladu?

Ještě před tím, než se dostanete pod páru, pokuste se zmapovat situaci a vytipujte si ženy, z nichž touha po osobním kontaktu přímo sálá. Dávejte si však pozor, spousta žen to na sobě nedává až tak znát, proto přicházíme s několika zaručenými tipy k prolomení ledů.

Opakování očního kontaktu

Oční kontakt je naprosto běžným non verbálnín projevem komunikace. Ženy vám tak dávají najevo svůj zájem. Jde o pouhý okamžik, kdy se vaše pohledy spojí a pak se následně rozejdou. Nebojte se, zvídavé ženy takový pohled několikrát zopakují, tak se na ně připravte a ujistěte se o jejím zájmu.

Nechá vás žárlit

Neustále si kontroluje vaší přítomnost smyslnými pohledy a drží se ve vaší blízkosti?. Při tom laškuje s vaším kamarádem a směje se všem jeho přihlouplým vtipům? Pokládá na něho při komunikaci ruce a nezapomene se tu a tam lehce přitisknout? Takové ženy se vás snaží vyprovokovat a kamaráda zneužívají jako neškodnou návnadu. Zatímco on si dělá zbytečné šance, vy máte nakročeno k zajímavému večeru. Vyzkoušejte to naopak a vraťte jí to, metoda žárlivosti je spolehlivou zbraní i v rámci dobývání.

Letmé doteky

Vypráví vám zážitek z pracovního dne nebo se zrovna směje vaší vtipné historce a v nenápadném momentu se vás dotkne? Když jí připalujete cigaretu, přidrží si vaše ruce svými? Na první pohled gesta, které mnozí přehlédnou, ale vy již moc dobře víte, že se vás nedotýká bezdůvodně.

Staňte se zkušeným lovcem těchto nepatrných signálů a přehoupněte pomyslnou misku vah na svou stranu. Mějte oči otevřené a sami uvidíte, že se noční zastávka v oblíbeném baru stane hřejivou hrou plnou erotických představ. V případě, že se vám dlouhodobě nedaří najít tu správnou strategii, existují pak ještě další možnosti jako placeny sex, nebo koupě erotické pomůcky v sexshopu.

Read more

Local News