Jak potěšit přítelkyni nebo manželku? Novými silikonovými prsy!

Share

Máte pocit, že už jste vyčerpali všechny originální i klasické dárky a lámete si hlavu, co by vaší drahé polovičce udělalo radost? Co třeba nová prsa? Oproti parfému to má nevýhodu, že stojí trochu víc, ale zase z nich budete mít radost oba a dlouho. Nicméně, diplomacie je na místě. Pořiďte raději dárkový poukaz, kde bude jen vypsaná příslušná hodnota, a pak jen jemně směřujte myšlenky své drahé tak, aby prsa napadla jako první ji.

jitkaZvlášť před Vánoci nabízejí kliniky nejrůznější druhy dárkových kuponů, stačí si jen vybrat, na jakou hodnotu, a ohlídat si platnost a podmínky čerpání. Pro představu, jak zatížíte svůj rozpočet, když se rozhodnete jako dar věnovat zvětšení prsou silikonovými implantáty, počítejte s částkou od 65 tisíc výš.  Na druhou stranu je to dárek na deset i více let dopředu a zvýšení sebevědomí vaší přítelkyně nebo manželky se vyčíslit nedá.

Pokud chcete zajistit své drahé polovičce maximální komfort, zvolte takovou kliniku, kde provedou veškerá předoperační vyšetření na místě. Odpadá tím chození po dalších lékařích a specialistech. Například pražská klinika plastické chirurgie Brandeis Clinic nabízí vše, takříkajíc, pod jednou střechou. Navíc mají krásné pokoje, ve kterých to vypadá spíše jako v hotelu, než ve zdravotnickém zařízení.

Operace je poměrně krátká, druhý den si budete moct svoji partnerku odvézt. První dva týdny do kontroly bude nosit speciální elastické prádlo, a pak ještě další dva až tři týdny. Naštěstí se již vyrábí takové, které je velmi vkusné, a vypadá jako spodní prádlo na sport. Váháte, jak bude vaše přítelkyně nebo manželka vypadat, a zda se jí takový dárek bude líbit? Podívejte se na video!

Read more

Local News