Jak pomocí krbu rozpálit ženu

Share

Krby jsou součástí lidských obydlí již od doby, kdy v nich lidé začali bydlet. Krby vždy představovaly přirozené centrum života v těchto domech, poskytovaly teplo, místo na vaření i pro setkávání lidí. Lze si snadno představit, že byly v průběhu celé historie, v nejrůznějších dějinných obdobích i kulturách, také svědky nesčetného množství intimních okamžiků mezi partnery. V dnešní době již krby nefungují coby zdroje tepla nebo místa na vaření, stále jim však zůstala funkce místa, které poskytuje relaxaci a které spojuje lidi, kteří spolu mohou u magicky plápolajícího otevřeného ohně v klidu hovořit nebo jen tak společně rozjímat. Romantika krbu je unikátní a díky ní si krby po staletí udržuje ještě další schopnost – probudit vášeň v ženách. Nenechte proto tuto možnost ležet ladem a řádně ji využijte! 

Je známou věcí, že romantika je pro ženy tím nejsilnějším afrodiziakem a nezbytnou součástí milování, které se jim má opravdu líbit. Bez romantiky pro ně nebude ničím jiným, než více či méně příjemným sportovním výkonem. Pro ty skutečně nezapomenutelné intimní zážitky je pro ženy romantika zkrátka nepostradatelná. Tu správnou atmosféru lze jistě navodit různými způsoby, krb však mezi nimi hraje prim. Jen máloco se vyrovná plápolajícímu ohni, který kolem sebe šíří příjemné teplo i kouzelně mihotavé světlo. Ve spojení s dobrým vínem a příjemnou hudbou naladí v každé ženě ty správné struny prakticky zaručeně.

Vzhledem k široké nabídce krbů a jejich typů lze romantické prostředí vytvořit téměř kdekoliv. Krby, krbová kamna, krby na plyn či na elektřinu… Díky nástěnným nebo volně stojícím krbům na biopaliva můžete pro ženu svých snů připravit dokonale romantickou atmosféru dokonce i v bytě. Je nicméně zřejmé, že atmosféra bude ještě silnější, pokud se ke světlu a teplu přidá i praskání dřeva a jeho nenapodobitelná vůně. Nezáleží přitom na ročním období, krb hoří stejně krásně v zimě jako v létě. 

Jaký je tedy onen kouzelný recept, díky kterému roztaje i to nejpevnější ženské srdce? Pravda je, že žádný takový recept ve skutečnosti neexistuje. Není však třeba věšet hlavu, Jak již bylo napsáno výše, i když úspěch není přímo zaručený, lze se k němu minimálně významně přiblížit a zvýšit své šance na jeho dosažení. Čekáte dámskou návštěvu? Chcete strávit krásný večer s manželkou? Roztopte v krbu, pusťte romantickou a tichou, nevtíravou, muziku, dejte vychladit kvalitní víno, položte před krb kožešinu a pak už jen čekejte. Až vaše vyvolená přijde, nalijte jí víno, začněte si povídat a buďte sami sebou. Umožněte přitom své partnerce vnímat atmosféru v místnosti všemi smysly – plápolající plamen zrakem, praskání dřeva podbarvené nevtíravou hudbou sluchem, jeho vůni čichem, dobré víno chutí a vaše pevné objetí hmatem. Chcete-li být připraveni opravdu dokonale a nevynechat jediný detail, použijte dubové dřevo, které hoří pomalu a poklidně. Použít můžete nicméně i břízu nebo jiné listnaté stromy, které dávají také spíše klidnější plamen. Klidné hoření jednak vytváří tu nejromantičtější atmosféru, vy navíc nebudete muset příliš často přikládat a budete se tak moci věnovat jen a pouze dámě, která tuto pozornost jistě ocení. Navíc je z těchto druhů dřeva méně sazí.

Krb může být ve snaze o nažhavení ženy užitečným a schopným pomocníkem. Není tak vůbec špatné být připraven a mít takovéto romantické místo i ve vlastním domě nebo na chalupě. Ať již svoji životní partnerku máte a od krbu očekáváte spíše oživení partnerského života, nebo na ženu svého života stále čekáte, krb vás zaručeně nezklame a vy jej budete zapalovat často a rádi. Jeho kouzlo totiž ocení každá žena.

 

Read more

Local News