Jak na výběr pohovky, ze které se všechny ženské ‘’posadí’’?

Share

Aby byl váš lov úspěšný, je třeba dbát na několik věcí. První, čeho si každá žena všímá, je celkový vzhled, boty, hodinky a vaše chování. Když projdete vy, je třeba aby okouzlilo i prostředí, kam jí přivedete.

Když se zadaří a vy si úlovek odvedete z baru domů, je načase nechat promluvit svůj interiér.

Pohovka znamená polovinu úspěchu

Ne nadarmo se říká, že pohovka dělá byt. Pokud tohle rčení platí v klasické domácnosti, v pánském hnízdě je význam gauče dvojnásobný! Vždyť právě na něm začíná, všechno, co mají muži rádi. Hokejový zápas, schrupnutí si, posezení s pivkem, rande…

Pohovka by měla hned na první pohled lákat k usazení. Měl by z ní vycházet jakýsi sex-appeal, který bude bavit vás i každou návštěvu.

Jak to udělat? Řiďte se mými tipy:

  • Z mála nikdy nebude hodně! Pořádný chlap potřebuje pořádný gauč. Malé sedací soupravy jsou roztomilé, vhodné do malého prostoru, ale když se na nich chcete rozvalit, nejde to. Jako středobod vašeho bydlení musí být pohovka zkrátka vidět.
  • Jen ne červenou! Chlap s červeným posezením není chlap. Pořiďte si černou, šedou nebo hnědou. Možná je to staromódní, ale funguje to – někdy až moc dobře.
  • Rohové sedací soupravy jsou pořád dobrý nápad. U mě je design stejně tak důležitý jako stabilita a pohodlí. Přece jen nejsem žádný drobeček, a když si ke mě přisedne ještě sexy kočka, může z toho být pěkný rodeo.
  • Občas se něco rozlije. Hokej stejně tak jako ženská, která ví kam sáhnout, dokáže člověka rozproudit. V takových situacích teče pivo nebo víno proudem nejen do krku, ale i po gauči.

Je hodně materiálů, ale povím vám, že na oko i praktičnost nejlépe vychází moderní omyvatelné sedací soupravy. Případná nehoda s pitím neznamená katastrofu. Jednoduše se to utře a žádné fleky nehrozí.

Vymakaná záležitost

Dnešní sedací soupravy jsou vymakanou výbavou do bytu. Každá druhá se dá jednoduše rozložit a tím tak vznikne poměrně pohodlné místo k přespání kamaráda, který se až příliš společensky unavil.

Roztáhnout gauč je otázka 15 vteřin, za mě tedy hodně velké plus.

Read more

Local News