Jak na čisté auto? Využijte vhodné příslušenství

Share

Mnoho lidí chce mít auto dokonale čisté. To proto, že se v něm cítí lépe, neumažou se, stejně jako nehrozí to, že se budou před ostatními stydět. Jak toto zajistit? Pomoci může vhodné příslušenství. O jaké jde? Zde jsou tipy na 3 velmi zajímavé produkty.

Kvalitní autokoberce

Ty jsou základem každého vozu. Nutno ale říci, že většina automobilů využívá těch látkových, což z hlediska čistoty není ideální. Stačí mokrá a špinavá obuv a veškeré nečistoty následně zůstanou přímo ve voze. Proto je lepším řešením koupit gumové autokoberce. Jsou skvělou volbou jak na zimu, tak i na deštivé dny. Nečistoty se nikam nevsáknou a údržba je spojena s oplachem vodou. A jak vybrat ty pravé? Zaměřte se na:

  • Značku a typ vozu
  • Konkrétní umístění ve voze
  • Kvalitu

Potahy na sedadla

Ty se hodí hlavně tomu, kdo jezdí z práce špinavý a nechce, aby se špína dostala z oblečení na samotné sedadlo vozu. V takovém případě se jako ideální pomocník jeví kvalitní potah na sedadla. V takovém případě se ušpiní maximálně potah a nikoliv sedadlo. Až pojedete například na nedělní výlet, stačí potah sundat a auto bude doslova jako nové. Výhody současných potahů jsou dnes i v tom, že je lze v případě potřeby jednoduše vyprat v pračce.

Vana do zavazadlového prostoru

Jistě to znáte. Nesete věci do vozu, položíte je na zem, otevřete zavazadelník a nakládáte. A v tu chvíli se vám do auta dostává i mnoho nečistot. Jak tomu zamezit? Pomohou vany do kufru. Jsou vhodné při nakládce jakýchkoliv špinavých věcí, které tak nepřijdou do kontaktu s podlahou zavazadelníku. Pokud jde o výběr, tak vzhledem ke tvaru kufru je třeba volit ten typ, který je určený pro značku, model, ale nejlépe i modelový rok vozu, se kterým jezdíte. Následně vložíte danou vanu na své místo a špinavá zavazadla přestáváte řešit. A údržba? I tady pomůže třeba jenom proud čisté vody.

 

Read more

Local News