Jak ji říct o podvodu

Share

Podvedl jste svoji přítelkyni s cizí dívkou a máte černé svědomí? S ním se nikdy neusíná dobře. Proto jí to raději řekněte. Nejdříve ze všeho si ale zkuste představit, jak se k tomu postaví.

Pokud jste se již někdy dříve o nevěře bavili, určitě jste si říkali svoje názory. Pokud by jí to nevadilo, i když takových dívek je opravdu málo, máte vyhráno. Pokud na tom ale lpí, můžete se dostat do potíží.

Buďte si jistý, že ji o tom chcete říct

Pokud se jí s tím svěříte, může to nadělat ve vztahu hodně škody. Naopak pokud budete mlčet a necháte si své tajemství pro sebe, vztah bude pokračovat normálně. Tedy pouze vy budete mít špatný pocit. Předpokládejte reakci své dívky, pokud vám dá facku, hodí po vás nejbližší tvrdou věc, kterou najde a rozejde se s vámi, raději to nedělejte. Naopak pokud máte tolerantnější dívku, bude ji to mrzet, ale po čase vám odpustí a třeba vylepší některé své „postelové mouchy“.

Najděte si důvod

Ideální důvod pro odhalení své nevěry je vaše čest. Jestli se o vašem románku dozví z jiného „zdroje“, bude to pro ní daleko větší rána, než když se pravdu dozví od vás.

Asi nejznámější český pornoherec Robert Rosenberg, zastává teorii o dvojím sexu. Jedním z lásky a druhým, řekněme ze sportu, či jako koníček. Prý sex se svou ženou vypadá úplně jinak než ve studiu před kamerou. Sám měl přes 4000 žen. Jak vypadal váš sex?

Naplánujte si správný čas

Čas a místo je pro svěření se nadmíru důležitý. Protože rozchod vás také může potkat. Sám si tedy naplánujte, kde jí povíte o své nevěře.

Buďte připraven na to nejhorší

Nejhorší je samozřejmě rozchod, ale i scény, které dokáží ženy vytvořit, stojí za to. Začne na vás ječet, nebo vám bude chtít urazit hlavu pánvičkou? Najděte si tedy soukromé místo a odstraňte všechny potenciální zbraně, které by vás mohly ohrozit.

Řekněte jí to

Pokud si budete chtít dívku udržet, začněte tím, jak moc ji milujete. Pak ji řekněte, že jste udělal chybu, kterou už nikdy, ale nikdy nebudete opakovat. Zatím nemusí znát detaily. Nyní v sobě najděte toho „citlivého a milujícího muže“, který se ve vás skrývá a povězte jí to. Přidejte smutný pohled a sklopte oči.

Pak už záleží jenom na dívce, jak moc vám odpustí. Samozřejmě je daleko lepší se vyvarovat podvádění. Ušetří vám to práci a zlomené srdce.

Proč se rozcházet se ženou, když bych do té další cpal peníze, marnil čas a výsledek by byl stejný?

Read more

Local News