IP kamerové systémy pro zabezpečení rodinného domu

Share

Pokud přemýšlíte nad zabezpečovacím kamerovým systémem, se kterým ochráníte svůj majetek, ať už se jedná o chatu, rodinný dům či byt, nabízí se vám různé možnosti. Od analogových kamerových systémů se postupně upouští, protože je úspěšně vytláčí technologie IP s mnoha vylepšeními.

Přestože je IP kamerový systém dražší záležitostí, vyplatí se do něj investovat, a to hned z několika důvodů. Kvalita snímaného obrazu je mnohem vyšší, propojení více kamer je jednodušší a možnosti nastavení kamer i záznamů jsou rozmanitější. Svými vlastnostmi kamery uspokojí i náročnou klientelu.

Jak IP kamerové systémy fungují?

Princip fungování digitálních kamer je založen na moderních technologiích počítačových sítí. Přenáší kvalitní obraz bez rušení, kamery se dají nastavit individuálně, struktura propojovací sítě nemusí být hvězdicová, jak tomu bylo u někdejších systémů, neboť existují takzvané switch moduly na rozbočování. Možnosti jsou různé.

Použití IP kamerových systémů je široké. Využívají se pro monitorování a hlídání místností i celých objektů. Uložené záznamy slouží jako důkazy případné trestné činnosti. Co vnímá spousta uživatelů jako hlavní přednost je sledování a ovládání kamer přes internet i na dálku.

Kde koupit IP kamerový systém?

Hledáte prodejce těchto kamerových systémů? Potřebujete pomoci s výběrem a žádáte odborné poradenství? V takovém případě se obraťte na společnost Novatec, která má v portfoliu IP kamery s novými čočkami Vari-focal, full HD rozlišením, IP66, audio, alarmem a dalšími funkcemi.

Zlepšíte dohled nad svým majetkem. Už nemusíte mít strach o obydlí, když zrovna budete v zahraničí. I v zhoršených světelných podmínkách vám kamery pořídí kvalitní obraz, a to díky technologii 3D DNR pro redukci šumu a pohybového rozostření.

Read more

Local News