Ideální odpočinek a relaxace ve vlastní vířivce

Share

Chybí vám doma opravdu kvalitní odpočinek po náročných pracovních dnech? Pak by vám mohla pomoci vlastní vířivka. Můžete si ji pořídit i v případě, že máte pouze malou zahrádku, balkon nebo terasu.

Některé modely se zkrátka vejdou téměř všude.

Dokonalá relaxace

Pobyt ve vlastní vířivce je synonymem dokonalé relaxace. Návštěva vířivky je vhodná zejména ve večerních hodinách po náročném dni nebo po sportovním výkonu. Její blahodárné účinky na vaši mysl umocní příjemná hudba i chromoterapie (světelná terapie pomocí barev).

Zdravotní účinky vířivých van

Pravidelné návštěvy vířivky mají blahodárný vliv na vaše zdraví. Bude se vám lépe dýchat, uleví se vám od bolesti zad, zmírní se projevy artrózy a budete lépe usínat. Příznivých účinků ale vířivky nabízejí mnohem více.

Venkovní vířivky

Venkovní vířivky mají nespornou výhodu v možnosti celoročního využití díky vysoké teplotě vody. Horkou koupel si tedy můžete užívat i v zasněžené zahradě s minimálními provozními náklady.

Při výběru vířivky dbejte na kvalitu

Při výběru vířivky dbejte zejména na její kvalitu. V posledních letech se na českém trhu objevily čínské plagiáty, které jsou velmi poruchové a ještě více čínských dovozů. Jednotlivé ovládací prvky jsou v tomto případě vyrobeny z nekvalitních levných komponentů, plastů a reklamace těchto produktů je prakticky nemožná.

Doporučujeme také úsporné vířivky Villeroy & Boch.

A proto se raději řiďme dle známého českého pořekadla: „Nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci“.

Kvalitní vířivka v Praze, v Ostravě nebo v Mladé Boleslavi nabízí například společnost SPA Studio s.r.o., která se zaměřuje na produkty značky Canadian Spa International®. Při výběru vířivky byste si vždy měli jednotlivé modely prohlédnout osobně, poznat zázemí a velikost prodejce a nechat si poradit pouze od zkušených a profesionálních prodejců.

Přijďte se podívat do showroomů společnosti SPA Studio s.r.o. na vířivky v Praze, v Ostravě nebo v Mladé Boleslavi.

Read more

Local News