Hrajte v kopačkách, které nosí Messi a spol.

Share

Jaké asi na své zápasy obouvají kopačky fotbalisté, jejich umění týden co týden sledujete v televizi? Možná vás překvapí, že nejde o nějaké nedosažitelné modely. Stejné kopačky, ve kterých se hráči prohání po trávnících v Lize mistrů, můžete mít ve své sbírce také.

Adidas nabízí kopačky pro hráče na jakékoliv úrovni

K jedněm z nejoblíbenějších a nejspolehlivějších patří kopačky Adidas. Tato značka je se světovým fotbalem spjatá už od jejího počátku, neustále zásobuje trh novými modely s vylepšenými vlastnostmi. V kopačkách od Adidas si můžete zahrát na jakékoliv úrovni. Je jasné, že když si chcete jednou týdně s kamarády kopnout do míče, budou pro vás zbytečné kopačky za několik tisíc korun. Adidas má ve svých produktových řadách modely pro rekreační hráče, amatérskou i profesionální úroveň. Liší se trvanlivostí, kvalitou použitých materiálů a logicky i cenou. Nic vám tak nebrání k vašemu mistrovskému zápasu vyběhnout s kopačkami, které nosí hvězdy typu Paula Pogba, Davida Alaby či Lionela Messiho, po němž jsou dokonce z řady Adidas Nemeziz pojmenované.

Kopačky, ke kterým se míč sám skoro přilepí

Kopačky Adidas v čele s produktovou řadou Adidas Predator si zakládají na použití moderních technologií a materiálů, které zvyšují komfort při nošení a přispívají k výkonu hráče. Typický pro kopačky Adidas Predator je například límec Sockfit, který se přizpůsobí tvaru nohy, zpevní ji v botě a pomáhá tak předcházet zranění. Materiál Demonskin zase zvyšuje přilnavost míče k botě, čímž se výrazně zvyšuje schopnost hráče balón ovládat. Špička boty je posetá stovkami malých gumových výstupků, které to způsobují.

Kopačky musí i dobře vypadat

Nejen funkce a pohodlí, ale také vzhled jejich kopaček je pro mnoho fotbalistů důležitý. Adidas pamatuje i na to a nabízí tak velké množství barev včetně extravagantních odstínů, jako jsou svítivě zelená, oranžová nebo růžová.

Ze Demonskinu, o kterém byla řeč před chvílí, se vyrábí i povrch brankářských rukavic. Cíl je jasný, opět zvýšit přilnavost míče a zvýšit tak šanci, že gólman balón chytí.

Read more

Local News